Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Какво сте окачили над спалнята?

28 Май 2014, 13:39

Привет, момичета! Зная, че повечето от вас се грижат за уюта, включително и този в спалнята. Скоро си взехме ново обзавеждане за нашата, но някак над спалнята ми стои прекалено празно, за да остане така. Докато бяхме в Айко оглеждахме разни картини и пана, но не съм убедена, кое ще изглежда добре окачено над спалнята! :?

Друг вариант, за който се сетих са снимките в рамки :idea: хубавото е, когато са черно бели, така ще отиват какъвто и да е интериора в спалнята, още повече, че и по-често срещаните рамки са в такива цветове! ;)

Имате ли други идеи какво мога да окача над спалнята, вие какво бихте окачили над вашата? :roll:

Re: Какво сте окачили над спалнята?

28 Май 2014, 13:41

Бих искала голяяяяямо огледало над главите ни, но да няма такава плоскост от горната част, апък то има :( или другия вариант е като твоя със снимките, но с много и малки огледала :idea:

28 Май 2014, 16:56

снимка на свеки :lol:

30 Май 2014, 13:31

pepa1974 написа:снимка на свеки :lol:

Милата, как си със съня, сигурно не е от най-спокойните? :lol: :lol: :lol:
по темата - много ми харесват стикерите за стени, има доста добри попадения от тях, бих искала нещо такова или огромен и готин фототапет :twisted:

27 Ное 2014, 15:34

Над моята спалня няма нищо, сякаш аз си падам по лампи и бих си сложила някаква готина стенна лампа :lol:

28 Ное 2014, 09:53

Честно да ви кажа май нищо не съм си сложила :) :mrgreen:

04 Дек 2014, 16:56

Нищо нямам върху леглото, не съм се замисляла, че трябва да има нещо там :roll:

05 Дек 2014, 18:11

Тези дни ме замислихте и реших да обиколя със съпружеското тяло да харесаме нещо за спалнята, само аз ли нищо няма да имам там! :lol: :lol:

24 Юни 2015, 16:12

Над спалнята имаме картина от тези, които са разделени в 3 различни платна :)

25 Юни 2015, 10:54

Jully написа:Над спалнята имаме картина от тези, които са разделени в 3 различни платна :)

Тези са ми много любими, но у дома няма място за такива, общо взето даже май нямам празна стена, сега като се замисля :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4