Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволни?

Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволни?

Мнениеот Ginger » 03 Юни 2014, 13:57

Използвах дълго време един и същ перилен препарат на Ариел, след което започнах да се обривам на различни места по тялото. След като веднъж прах на ръка, разбрах, че тези петна са от перилния препарат, но за всеки случай смених и омекотителя!

Минах през още няколко марки, но не мога да намеря перилен препарат, който хем да изпира добре, хем да не дразни кожата! Сега съм на омекотител My forest и съм доволна и от перилния препарат, но цените им са доста високи и все пак не мога да оспоря качеството им!

А вие от кой перилен препарат и омекотител сте доволни, такъв, който да не дразни кожата ?! :roll:
Ginger
 
Мнения: 412
Регистриран на: 04 Фев 2014, 17:01

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот ramimni » 03 Юни 2014, 14:01

Защо не пробваш с прахове, които са специално предназначени за бебета, поне трябва да са една идея по-щадящи! Иначе аз си ползвам Савекс и съм доволна и от изпирането и от аромата, въпреки че добавям и омекотител на My forest много ми харесва аромата му, а прави дрехите доста по-меки, за разлика от Ленор, например, него съм използвала преди това ;)
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот xrisy_vd » 03 Юни 2014, 14:55

Аз пера само с течен перилен препарат, доволна съм от Даш, изпира добре, но вероятно качеството му е различно в България и на вън. Сега пера с Ариел, изпира добре. Не харесвам Диксан, след него дрехите нито изглеждаха чисти, нито миришеха добре. Не съм се обривала от прах за пране. Течния препарат който ползвам за детето е Сано Максима и омекотител на същата фирма, от както е родена вече 2 години го ползвам без проблеми. За нас омекотител взех Коколино, много съм доволна. Специално за перилните препарати има значение къде са произведени, масово виждам произведено в Румъния и не купувам, след един Персил с който и едни чорапи не можех да изпера. Ако има кой да ви носи от чужбина препарати не се колебайте, в България май се залага повече на гаражното производство.
xrisy_vd
 
Мнения: 70
Регистриран на: 04 Мар 2014, 15:11

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот Мади Ранчева » 04 Юни 2014, 11:29

xrisy_vd написа:Аз пера само с течен перилен препарат, доволна съм от Даш, изпира добре, но вероятно качеството му е различно в България и на вън. Сега пера с Ариел, изпира добре. Не харесвам Диксан, след него дрехите нито изглеждаха чисти, нито миришеха добре. Не съм се обривала от прах за пране. Течния препарат който ползвам за детето е Сано Максима и омекотител на същата фирма, от както е родена вече 2 години го ползвам без проблеми. За нас омекотител взех Коколино, много съм доволна. Специално за перилните препарати има значение къде са произведени, масово виждам произведено в Румъния и не купувам, след един Персил с който и едни чорапи не можех да изпера. Ако има кой да ви носи от чужбина препарати не се колебайте, в България май се залага повече на гаражното производство.

И не само в България се налага гаражното производство и аз съм купувала прахове от Румъния, Гърция и Турция, никак не съм доволна, само на един Персил бях случила. А казано честно тези Даш и Диксан, въобще не съм ги и чувала! Аз пера със Савекс и нямам забележки, единствено бях случила преди време на един омекотител, но съм забравила как се казва, май беше Ленор, не знам от коя тяхна серия, но дрехите миришена мноооого силно и за мнооого дълго време. Изпрани дрехи от едното до другото лято пазеха аромата си :o :o :o :shock:
Мади Ранчева
 
Мнения: 240
Регистриран на: 21 Яну 2014, 12:37

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот xrisy_vd » 04 Юни 2014, 21:52

Даш съм виждала в магазините за вносни препарати и в Карфур, но като качество разликата е от земята до небето. Не е известен колкото Ариел и Персил, но са ме питали с какво съм си избелвала дрехите и какъв омекотител ползвам.
xrisy_vd
 
Мнения: 70
Регистриран на: 04 Мар 2014, 15:11

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот Loreyn » 05 Юни 2014, 11:06

Хриси, този препарат за детето - Сано Максима от къде го купуваш, аз скоро очаквам моето и трябва да започна да се подготвям с такива неща. До сега лично не съм имала проблеми с чувствителност към перилни препарати, но не означава, че и детето няма да има, трябва да внимавам :!:
Loreyn
 
Мнения: 212
Регистриран на: 07 Ное 2013, 14:35

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволн

Мнениеот xrisy_vd » 06 Юни 2014, 10:49

Loreyn написа:Хриси, този препарат за детето - Сано Максима от къде го купуваш, аз скоро очаквам моето и трябва да започна да се подготвям с такива неща. До сега лично не съм имала проблеми с чувствителност към перилни препарати, но не означава, че и детето няма да има, трябва да внимавам :!:

Лорейн от къде си? Тук в Бургас го има в Карфур, Пикадили, ДМ, виждала съм го в квартални магазинчета в които продават само препарати, има го в детските магазини, но по- големите. Цената му варира от около 15 до 17лв., омекотителя е около 10лв. Икономичен е една капачка е за 4кг. пране или иначе казано една пералня детски дрехи. Тубата е лилава, а на картинката има едно бебе с хавлиика, взимам сензитив, не съм се интересувала дали има друг. Ето ти един линк ориентировъчно:
http://www.zabebo.bg/brand/Sano
Иначе винаги можеш да се обадиш на фирма вносител по етикет е Изи Трейд 1 ООД.
xrisy_vd
 
Мнения: 70
Регистриран на: 04 Мар 2014, 15:11

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволни?

Мнениеот S_Milenska » 18 Ное 2014, 17:23

Аз съм много доволна от новия течен препарат на Ариел, дори излиза доста икономичен, като се има предвид,че става въпрос за такава утвърдена и скъпа марка, но други течни не съм ползвала, за да имам база за сравнение
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволни?

Мнениеот irka » 11 Май 2016, 17:13

Аз сега ползвам течен перилен препарта на Персил, лавандула. Не ползвам с него омекотител. Преди ползвах пък само другия вид, не течен и честно казано не виждам някаква разлика.
irka
 
Мнения: 467
Регистриран на: 19 Яну 2016, 11:03

Re: Перилните препарати и омекотителите, от които сте доволни?

Мнениеот Kremiliya » 12 Май 2016, 10:41

Ползвам течен Ариел или капсулите. Предпочитам ги, защото не се задръстват каналчетата на пералнята, ккато се случва, когато се използват сухите прахове. ;) Иначе от омекотиетл за мен най-добрия е Семана, но от както изполвам течен Ариел, има един в комбинация с Ленор, не вземам омекотител.
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Следваща

Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron