Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари

Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот franky » 03 Юни 2014, 14:53

Виждам, че тук се постват теми не само за дестинации в България и се надявам да ми помогнете. Имам нужда от съвет, за да мога да сбъдна мечтата си, посещавайки екзотична дестинация със скромен бюджет.

Обикновено е много трудно да ни остане някой свободен лев, за да можем да го заделим, но сега сме имаме един скромен бюджет, в който се надявам да успеем да се вместим. С мъжа ми най-накрая успяхме да заделим едни 5000 лева, а които смятаме да осъществим пътуване до екзотична дестинация, най-вече се надяваме, че това е постижимо, вие ще ни кажете, надявам се...

Но всъщност това е всичко, което можем да вложим, т.е. от излизането по прибирането ни вкъщи! Мислих си да използваме някое туристическа агенция, тъй като с ориентацията и двамата не сме на Ти, като се има предвид, че до сега не сме излизали извън страната! :oops:
Какви екзотични дестинации бихте ми предложили за нашия скромен бюджет и изобщо постижимо ли е да стигнем до екзотиката? :mrgreen:
franky
 
Мнения: 395
Регистриран на: 14 Фев 2014, 13:04

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо л

Мнениеот LEILA » 03 Юни 2014, 15:02

До колкото съм чувал от мои познати цифрите са дота по-големи, но много зависи и от това как искаш да прекараш, т.е. дали ще си на хотел и дали ще се храниш в ресторанти. До колкото зная за Банкок, там нещата влизат в добри ценови граници, Qatar Airways пускат доста добри оферти, особено ако си купите билетчета навреме ;)
LEILA
 
Мнения: 160
Регистриран на: 10 Май 2014, 10:54

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо л

Мнениеот Bambaa » 04 Юни 2014, 14:00

С 5 хилядарки мисля, че и света ще мога да обиколя, много е важно как харчиш, а и защо ти е да спиш в лъскави хотели, когато можеш да наемеш квартирка, когато ние ходихме в Мароко, бях ме на квартира при едно семейство, което не стига, че не ни вземаше много пари за нощувка, ами и ни готвеше, разбира се в невъобразими количества, рядко сме успявали да изядем всичко. :shock:
Аватар
Bambaa
 
Мнения: 590
Регистриран на: 30 Апр 2014, 16:28

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо л

Мнениеот nellyzh » 30 Юни 2014, 14:38

Здравей! Не зная дали това ти е от полза, но за нас беше много весела и интересна почивка. Пращам вси
ко, от агенция, която лично ползвам и гарантирам - краят на авгест и началото на септември цените драстично падат и, ако сега се капарират места, може да паднат преди датата на отпътуване и под 300лв. В крайна сметка не отиваме за хотела, а за мястото, природата и най-вече почивката. Дано съм ти била полезна. nellyzh@abv.bg


ПОЧИВКИ - Лято 2014 в КУШАДАСЪ, Турция-7нощувки - автобусна програма
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2014 В КУШАДАСЪ- 10 дни / 7 нощувки

Тръгване всеки петък от:
• гр.София стадион "Васил Левски" - парkинг централен вход

ЗАБЕЛЕЖКА!
НАСТАНЯВАНЕ В АВТОБУСА СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ:
• ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 4 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 30 лева!
• ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 5 ДО 12 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 20 лева!
• ЗА ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева!

ПРОГРАМА
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София ст. "Васил Левски" - парkинг централен вход, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Кушадасъ. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София ст. "Васил Левски" - - парkинг централен вход


В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
• Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт - в автобусите се предлага студена напитка;
• 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
• медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
• магистрални и фериботни такси;
• изпращане от представител на ТА при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
• обслужване от представител на ТА през цялото време на пътуването.
• обслужване на местó в Турция от представител на фирмата партньор на ТА

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:
• Допълнителни екскурзии на място в курорта
• Медицинска застраховка за лица от 65 години до 80 години - доплащане 8 лв.
• Разходи от личен характер.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
• Международен паспорт

Минимален брой участници за провеждане на програма със 7 нощувки не е необходим!
• Минимален брой участници за провеждане на програмата с 5 нощувки - 35 туриста!
• Краен срок за уведомяване на потребителя, когато този брой не е набран: 10 дни преди датата на тръгване.

Можете да направите своето запитване, заявка или конкретна поръчка, като направите онлайн запитване за избраната от Вас цена и вид стая. Опишете вашите желания, възможности и изисквания, както за периода и срока на пътуване, така и за бюджета, в който бихте желали да се вместим и ни ги изпратете. В рамките на следващия работен ден ще Ви изготвим нашето предложение, съобразно критериите, които сте определили. Нашият принцип на работа е "Максимално удовлетворение на минимални цени"


УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2014!
1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на ТА
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса!

КУШАДАСЪ, Турция
Наричат Кушадасъ - "Перлата на Егейско море".
Кушадасъ е градът, откъдето преди няколко десетилетия започна туристическият бум в Турция. Множеството хотели, дискотеки, барове и ресторанти го превърнаха в особено оживено място. Плажовете се намират на около 10-12 минути от града. Градът е известен с едно от най големите яхт-пристанища на Западна Анатолия.

Разположен в центъра на едноименния залив, завършващ на север с полуостров, който го отделя от Измирския залив и почти достига до гръцкия остров Хиос. На юг тесен пролив го отделя от друг гръцки остров - Самос.

В залива на Кушадасъ, срещу града, е разположен малък остров, съединен със сушата чрез път. На този се издига древна Генуезка крепост, наречена Кючукада калеси, придобила своята известност през XVI век като убежище на знаменития пират Барбадос. Вечер осветения остров представлява забележителна гледка.

Едно от най-големите предимства на Кушадасъ е близостта на града до древните паметници на световната култура и история - като Троя, Ефес, Къщата на Дева Мария, Хиераполис, природния феномен Памуккале и др.
Кушадасъ е живописен туристически център намиращ се в центъра на едноименния залив. Града е разположен на брега на Егейско море и очарова с незабравимия си пейзаж.
Кушадасъ е популярен балнеоложки курорт и прекрасно оборудван международен туристически център.
В близост до Кушадасъ се намират множество исторически и археологически забележителности както и природния феномен Памукале.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ИЗМИР
На брега на Егейско море се е разположил този удивително красив и многонаселен град. Измир има удобно географско положение - до подножието на хълма, където се извисява историческата крепост Кадификале, построена по времето на Александър Македонски, привличаща туристи от всички краища на света, покрай пристанището, огряно от слънцето, обкръжен от високи планини. Историческото име на Измир е Смирна. Археологическите изследвания позволили да се предположи, че първите заселници на града са се установили тук през третото хилядолетие преди новата ера. Според учените, първоначалното ядро на града се отнася към същата епоха, като равнищата на урбанизация на Троя. Убедете се, че тук има какво да се види!

ЕФЕС
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Кушадасъ- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката...

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

SURTEL - 3 * Кушадасъ, Турция
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът е разположен на 75 км. от летището в гр. Измир, в центъра на Кушадасъ, на 20 м. от брега на морето, пристанището и градския плаж

В ХОТЕЛА:
Хотелът разполага с основен ресторант: външна и вътрешна секция ( шведска маса ), 3 бара: Pool bar, Snack bar, Cafe Pandora, TV- салон, конферентна зала

СТАИ
Стаите разполагат с баня с душ, индивидуален климатик, телефон, телевизор, 24 часа room service ( срещу заплащане ), сешоар, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото - 2 пъти в седмицата

ПЛАЖ:
Плажът е обществен. Чадъри, шезлонги – срещу заплащане. На басейна: Чадъри, шезлонги – безплатно


БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:
Безплатни са открит басейн (на покрива), паркинг


ПЛАТЕНИ УСЛУГИ:
Срещу заплащане можете да ползвате сейф на рецепция (срещу заплащане), водни спортове на плажа


БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:
Безплатни са открит басейн (на покрива), паркинг
ЦЕНИТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.14 И ДЕПОЗИТ ОТ 50% ЗА НАСТАНЯВАНЕ В STANDARD ROOM!
Дата База На човек в двойна стая Двойна стая с доп. Легло
02.05.2014 AI 362
1020

09.05.2014 AI 362
1020

16.05.2014 AI 362
1020

23.05.2014 AI 362
1020

30.05.2014 AI 362
1020

06.06.2014 AI 449
1253

13.06.2014 AI 449
1253

20.06.2014 AI 449
1253

27.06.2014 AI 449
1253

01.08.2014 AI 523
1454

08.08.2014 AI 523
1454

15.08.2014 AI 461
1287

22.08.2014 AI 461
1287

29.08.2014 AI 461
1287

05.09.2014 AI 461
1287

12.09.2014 AI 362
1020

19.09.2014 AI 362
1020

26.09.2014 AI 362
1020


EPHESIA - 4 * Кушадасъ, Турция
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът е разположен на 75 км. от летището в гр. Измир, на 6 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето

В ХОТЕЛА:
Хотелът разполага с 2 основни ресторанта: Artemis Restaurant, Didyma Restaurant (шведска маса); 4 бара: Lobby bar, Nysa bar (Pool bar), Snack bar, Pide House; TV – зала; конферентна зала

СТАИ
Стаите разполагат с баня с вана, индивидуален климатик, телефон, телевизор, мини бар ( срещу заплащане ), сейф в стаите (срещу заплащане), сешоар, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото - 3 пъти в седмицата

ПЛАЖ:
Плажът е пясъчен. Чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно. На басейна: Чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно


БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:
Безплатно можете да ползвате открит басейн, детски басейн, закрит басейн, гостите на хотела могат да ползват басейните на хотел Ephesia Holiday Beach Club HV-1, детска площадка, мини клуб ( 10:00-17:00 ) за деца от 4 – 12 години, турска баня, сауна, аеробика, фитнес център, плажен волейбол, баскетбол, тенис на маса, дартс, кану, водни колела, шоу-програми, паркинг


ПЛАТЕНИ УСЛУГИ:
Срещу заплащане са всички вносни напитки, телефон, факс, масаж, пилинг, моторни спортове, сърф, билярд, интернет, видео игри, фризьорски салон, лекарски кабинет, търговски център, пералня, химическо чистене, коли под наем, турско кафе, капучино, фреш сокове


БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:
Безплатно можете да ползвате открит басейн, детски басейн, закрит басейн, гостите на хотела могат да ползват басейните на хотел Ephesia Holiday Beach Club HV-1, детска площадка, мини клуб ( 10:00-17:00 ) за деца от 4 – 12 години, турска баня, сауна, аеробика, фитнес център, плажен волейбол, баскетбол, тенис на маса, дартс, кану, водни колела, шоу-програми, паркинг

цените са валидни за настаняване в standard land view и резервации и пълно плащане до 31.03.14
допл. за изглед море 50 лв. на възрастен за целия престой
Дата База на човек в двойна стая възр. в самост. стая 3-ма възр. в двойна стая с доп. легло
25.04.2014 AI 472 лв.
472 лв.
1286 лв.

02.05.2014 AI 472 лв.
472 лв.
1286 лв.

09.05.2014 AI 472 лв.
472 лв.
1286 лв.

16.05.2014 AI 542 лв.
740 лв.
1467 лв.

23.05.2014 AI 542 лв.
740 лв.
1467 лв.

30.05.2014 AI 658 лв.
915 лв.
1770 лв.

06.06.2014 AI 658 лв.
915 лв.
1770 лв.

13.06.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

20.06.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

27.06.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

01.08.2014 AI 868 лв.
1230 лв.
2315 лв.

08.08.2014 AI 868 лв.
1230 лв.
2315 лв.

15.08.2014 AI 868 лв.
1230 лв.
2315 лв.

22.08.2014 AI 868 лв.
1230 лв.
2315 лв.

29.08.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

05.09.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

12.09.2014 AI 775 лв.
1090 лв.
2068 лв.

19.09.2014 AI 635 лв.
880 лв.
1718 лв.

26.09.2014 AI 635 лв.
880 лв.
1718 лв.



GRAND OZCELIK - 4 * Кушадасъ, Турция
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
На 75 км. от летището в гр. Измир, 4 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето със собствен пясъчен плаж. Реновиран 2005г.

В ХОТЕЛА:
90 стандартни стаи ( 18 кв.м., маx 3 човека ), 6 suite rooms ( хол и спалня непреходни или 2 стаи непреходни, 35 кв.м. max. 4 човека ), основен ресторант (шведска маса), 2 бара, TV – залa, 2 конферентни зали.На басейна: Чадъри, шезлонги – безплатно

СТАИ
Баня с вана, централен климатик, телефон, телевизор, мини бар ( срещу заплащане ), сейф (срещу заплащане), сешоар, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото - 2 пъти в седмицата

ПЛАЖ:
Пясъчен. Чадъри, шезлонги – безплатно


ПЛАТЕНИ УСЛУГИ:
Услуги, заплащани допълнително: турска баня, сауна, масаж, интернет, фризьорски салон, лекарски кабинет, пералня.


УСЛУГИ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:
Услуги, развлечения, спорт безплатни в хотела: открит басейн, закрит басейн, детски басейн, тенис на маса.

ЦЕНИТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.14 И ДЕПОЗИТ ОТ 30% ЗА НАСТАНЯВАНЕ В STANDARD ROOM!
Доплащане до 50% от сумата до 31.03.14!
Дата База На човек в двойна стая Двойна стая Двойна стая с доп. Легло
02.05.2014 AI 478 лв.
957 лв.
1335 лв.

09.05.2014 AI 478 лв.
957 лв.
1335 лв.

16.05.2014 AI 478 лв.
957 лв.
1335 лв.

23.05.2014 AI 478 лв.
957 лв.
1335 лв.

30.05.2014 AI 542 лв.
1084 лв.
1507 лв.

06.06.2014 AI 552 лв.
1105 лв.
1535 лв.

13.06.2014 AI 552 лв.
1105 лв.
1535 лв.

20.06.2014 AI 552 лв.
1105 лв.
1535 лв.

27.06.2014 AI 637 лв.
1274 лв.
1764 лв.

01.08.2014 AI 750 лв.
1500 лв.
2069 лв.

08.08.2014 AI 750 лв.
1500 лв.
2069 лв.

15.08.2014 AI 750 лв.
1500 лв.
2069 лв.

22.08.2014 AI 715 лв.
1430 лв.
1973 лв.

29.08.2014 AI 627 лв.
1253 лв.
1735 лв.

05.09.2014 AI 627 лв.
1253 лв.
1735 лв.

12.09.2014 AI 627 лв.
1253 лв.
1735 лв.

19.09.2014 AI 542 лв.
1084 лв.
1507 лв.

26.09.2014 AI 528 лв.
1056 лв.
1469 лв.
nellyzh
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юни 2014, 14:33

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот Грохот » 03 Юли 2014, 15:40

На мен Турция не ми звучи особено екзотично, да, зная, че има хубави курорти, но съм убедена, че може и нещо по-екзотично :D да се намери, дори и за малко повече пари...
Грохот
 
Мнения: 260
Регистриран на: 13 Май 2014, 13:13

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Ное 2014, 15:55

За щастие има варианти, а ако човек потърси още повече, ще намери и още по-добри оферти, пък и ако реши да пътува на стоп, още по-евтино :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот BeenieGal » 11 Май 2015, 16:41

Много зависи колко скромен е бюджета и колко екзотична иска да бъде дестинацията :idea:
Аватар
BeenieGal
 
Мнения: 483
Регистриран на: 03 Окт 2014, 11:18

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот moni.sparrow » 18 Ное 2015, 14:02

За около 3 хил. един приятел кацна в Тайланд, обиколи из Камбоджа, ходи на какви ли не островчета, но за нощувки не е плащал толкова, т.е. не е спял по хотели постоянно и от там е спестил известни разходи.
moni.sparrow
 
Мнения: 286
Регистриран на: 05 Ное 2013, 15:24

Re: Със скромен бюджет до екзотична дестинация – постижимо ли е?

Мнениеот Pipilota » 06 Апр 2016, 09:05

moni.sparrow написа:За около 3 хил. един приятел кацна в Тайланд, обиколи из Камбоджа, ходи на какви ли не островчета, но за нощувки не е плащал толкова, т.е. не е спял по хотели постоянно и от там е спестил известни разходи.

Лелее, на това ли му казват скромен бюджет? Е да то сигурно само билетите са около 1500! :shock: Направо е непосилно за българите такива екскурзии.
Иначе ако се дебнат оферти в Грабо, може да се намери екскурзия за малко пари. :) Моя близка сега ще ходи до Италия за 290 лева на човек, вярно с автобус и ще е голямото пътуване, но все пак като искаш да спестиш пари трябва да има начин.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Почивки и екскурзии в България и чужбина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта