Продуктите за дамска хигиена и техните алтернативи

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Продуктите за дамска хигиена и техните алтернативи

Мнениеот niya_mazova » 05 Юни 2014, 16:02

Привет, дами! Днес се бях заровила в интернет и намерих една много интересна статия за алтернативите на продуктите за дамска хигиена.

Освен познатите менструални чашки, т.е. не зная дали са познати за всички, но да, има такива, съществуват и памучни превръзки за многократна употреба, както и био тампони и превръзки! :o :o :o
Направо се шаштисах, не съм предполага, че има толкова голямо разнообразие от продукти за дамска хигиена и то по-скоро техни алтернативи! :shock: Ако някой иска повече инфо за отделните био алтернативни продукти за дамска хигиена, само да каже, веднага ще напиша каквото зная! ;)

Не мисля, че бих си причинила неудобството с превръзките за многократна употреба, а био тампоните и превръзките са твърде скъпи, като се има предвид какво е текучеството им при мен. :roll:

Затова пък се замислих за менструална чашка, вярно е че влагаш известно количество пари, но знаеш, че през следващите години поне си подсигурен! Не знам, какви са вашите отзиви?
Вие кой от тези био продукти за дамска хигиена или по-скоро от алтернативите им бихте си избрали? :?
niya_mazova
 
Мнения: 443
Регистриран на: 01 Окт 2013, 16:58

Re: Продуктите за дамска хигиена и техните алтернативи

Мнениеот maminka » 05 Юни 2014, 16:09

Преди около 2 месеца си взех ментруална чашка и съм я ползвала вече 2 пъти, изключително доволна съм, тъй като събира доста по-голямо количество и е сравнително удобна, въпреки, че все още имам малко трудности при махането. :mrgreen: Всъщност колко скъпи да са тези био тампони и превръзки и кое всъщност им е биото? :?
maminka
 
Мнения: 383
Регистриран на: 17 Фев 2014, 15:14


Назад към Козметика и грим

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта