Проблемни ли са съседите под вас?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Проблемни ли са съседите под вас?

Мнениеот Jully » 26 Май 2015, 13:22

Ужасно е ако ви мрънкат съседите, гадно е и безсмислено! Все пак всеки иска спокойствие, така е, но пък и да нямате възможността децата ви да поиграят нормално е гадно.
Аватар
Jully

Мнениеот Rali_hr » 27 Май 2015, 12:18

Jully написа:Ужасно е ако ви мрънкат съседите, гадно е и безсмислено! Все пак всеки иска спокойствие, така е, но пък и да нямате възможността децата ви да поиграят нормално е гадно.

Има ги и такива, особено пък тези, които са с малки бебета те са най-готините, държат на тишината, а след година идват на нашата, наглост!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Jully » 27 Май 2015, 15:00

О, да това е задължително, млади хора, които не знаят какво е да имаш дете и смятат, че тяхното няма да е такова - ха ха ха.
Аватар
Jully

Мнениеот pravilno » 10 Фев 2016, 15:52

Нашите съседи са същите само че са възрастни. Вече почнах да не обръщам внимание, старецът вика на децата пред блока да не играят, че му пречели, та на нас ли няма да правят забележка :grin: . То човек трябва да се научи да лети из къщата си заради някои хора!
pravilno

Мнениеот svetlozara » 10 Фев 2016, 16:56

pravilno написа:Нашите съседи са същите само че са възрастни. Вече почнах да не обръщам внимание, старецът вика на децата пред блока да не играят, че му пречели, та на нас ли няма да правят забележка :grin: . То човек трябва да се научи да лети из къщата си заради някои хора!

А иначе са глухи, ама как чуват, когато някой им тропа не знам направо... :mrgreen:
svetlozara

Мнениеот asdddwww » 10 Фев 2016, 17:16

Когато става въпрос да развалят на някой удоволствието, то със сигурност ще намерят кусури. Иначе ак питате старците много се радват и на децата и на всичко, ама нали, все мрънкат. Сякаш те са били деца без крака като малки, същите гамени са били ама са забравили!
Аватар
asdddwww

Мнениеот S_Milenska » 10 Фев 2016, 18:25

На мен по-скоро са ми проблемни комшиите отгоре, а не тези отдолу. :lol: Една баба там всяка сутрин в 6ч почва да дрънчи с тенджери... :banghead:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот irka » 11 Фев 2016, 10:08

S_Milenska написа:На мен по-скоро са ми проблемни комшиите отгоре, а не тези отдолу. :lol: Една баба там всяка сутрин в 6ч почва да дрънчи с тенджери... :banghead:

Тя готви ли или концерт ще изнася? :grin: С тапите в ушите иначе няма спасение.
irka

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Фев 2016, 16:17

S_Milenska написа:На мен по-скоро са ми проблемни комшиите отгоре, а не тези отдолу. :lol: Една баба там всяка сутрин в 6ч почва да дрънчи с тенджери... :banghead:

Където живеехме преди няма да я забравя имаше една баба, която живееше със сина си, който беше на около 55 години. Всяка сутрин тая жена ставаше рано рано да му прави да яде и то все някакви неща, които явно изискваха много посуда и метеше. Живеехме в една панелка и всичко се чуваше.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот penelopa » 12 Фев 2016, 11:30

По едно време имаше квартиранти над нас и детето им ролери ли карасе в стаята, количка ли, но целия блок се тресеше, а на главите ни няма да ви обяснявам какво беше. Добре, че не останаха много!
penelopa

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи