Проблемни ли са съседите под вас?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Проблемни ли са съседите под вас?

Мнениеот lussy » 06 Юни 2014, 15:35

От зимата имаме сериозни проблеми със съседите под нас или по-скоро те с нас! :mrgreen: Това уж младо и разбрано семейство имат дете на около 10 месеца и все нещо им пречи. :oops: Не е любимо занимание на синът ни да тътри стола по пода, но те умират от мъка всеки път, в който това се случи с продължителност повече от 2 сек. :evil:

В няколко поредни дни съседа под нас идва да се кара с мене как можело така да прави детето, при тях се чувало ужасен шум. Среща мъжа ми до асансьора и това натякване продължава.

Един ден готвих, бяхме само двамата, детето търчи на ляво и дясно, познайте кой позвъня на вратата – съседа под нас! Направи ме на 2 стотинки, почувствах се крайно неудобно :oops: извиних се, но вече не се приемаше и си продължи, докато не ме направи по-ниска от тревата. :oops:
Почти всяка вечер си имаме посетител за най-малката издънка! :evil: Разбирам, че не е приятно, но мисля, че съседите под нас имат прекалено чувствителен слух и крайно нетолерантни като се има предвид, че и те имат дете, което скоро ще порасне и нещата ще са 1:1. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Помогнете ми да преценя къде е грешката, аз ли съм прекалено либерална спрямо моето дете или съседите наистина са прекалено чувствителни на шумове? Опитваме се максимално да се съобразяваме с наистина неприятните шумове, но това особено през зимата нещо невъзможно! :shock:
Във вашия блок/кооперация има ли проблеми съседи или по-скоро вие сте проблемните? :mrgreen: :mrgreen: :?
lussy

Re: Проблемни ли са съседите под вас?

Мнениеот PasDeDeux » 06 Юни 2014, 15:39

Оооооо, да ми се паднат на мен такива, просто ще ги разнищя, със сигурност бебешкия плач се чува у вас, нали, е, нещата не са ли равностойни? Никак нямаше да ми е неудобно да ги насоля, да няма да държиш детето си на каишка, въобще не им се връзвай, просто ги отминавай да си говорят каквото искат! ;) ;)
PasDeDeux

Мнениеот MerryPop » 12 Авг 2014, 15:33

Толкова спокойни хора, като съседите под нас не познавам. Преди време съседката ми беше питала дали майка ми си е тръгнала, защото вече не й чувала стъпките, каза че ни познава по тях :mrgreen: :mrgreen: и въпреки цялата суматоха, която правим с децата и най-вече, когато тях ги няма никога за нищо не са ни направили забележка, опитвам се да не злоупотребявам с търпението им, но хората са един път!
MerryPop

Мнениеот kamelia_ivanov » 16 Авг 2014, 02:25

Аз нямам подобни проблеми
:) но ти съчуствам дано всичко се оправи :)
kamelia_ivanov

Мнениеот Pipilota » 18 Мар 2015, 11:20

Това е ужасно! Аз ако съм наистина гледай какво ги правя, само да чуя плач, ще го превърна във война, 100% и у вас се чува плача на бебето, дори бих слезнала и по сред нощ да им правя забележка, че много реве детето! :lol: :lol: :lol: да не се мислят за много отворени, много мразя такива неща, сякаш целия свят трябва да се съобразява с тях!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 18 Мар 2015, 12:30

За щастие, точно под нас не живее никой, но според мен трябва да си малко либерален, все пак всеки си има шумни моменти, надали тези отдолу след 5 месеца, кгоато детето им вече ходи ще бъдат по-тихи, особено като се има предвид, че между 1 и 2 години родителите най-много крещят на децата си .. няма да бъдат много примерни, тогава ще можеш да им го върнеш! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Rali_hr » 19 Мар 2015, 13:05

Ее, това е ужасно! :( Много е неприятно така, като някой постоянно ти мрънка :(
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lilly_milly » 14 Май 2015, 16:21

Съседът до нас е също толкова откачен, снощи докато заспивах събори нещо и се събудих в стрес, но като се има предвид, че спалните ни са разделени от тънка стена и той ни слуша постоянно, едва ли трябва някога да имаме проблеми :lol:
Lilly_milly

Мнениеот Jully » 15 Май 2015, 09:39

Моите съседи за много добри, с 2 деца може да си представите колко е шумно, постоянно се карат и викат, някой скача, събаря, хвърля играчки. Разбира се старая се в малките часове да са тихи, а по обяд ги ангажирам с анимация, за да не пречат на хората, докато си почиват.
Аватар
Jully

Мнениеот Rali_hr » 21 Май 2015, 12:37

Jully написа:Моите съседи за много добри, с 2 деца може да си представите колко е шумно, постоянно се карат и викат, някой скача, събаря, хвърля играчки. Разбира се старая се в малките часове да са тихи, а по обяд ги ангажирам с анимация, за да не пречат на хората, докато си почиват.

Няма как, аз също съм с 2 деца и наистина настава лудница. Много често са скарани, някой реве, друг блъска, истински кошмар! Дъщеря ми е на 13 години, синът ми на 7 и е абсолютна лудница вкъщи, едния иска да си чати, другия кара кола с дистанционно и блъска с топка по земята. Да са ми живи и здрави комшиите, никой и думичка не е казал!
Аватар
Rali_hr

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи