Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
11 Юни 2014, 21:13
Много ме интересуваше тази тема, тъй като преди известно време изгубих сестра си и имам нужда да зная дали наистина съществува живот след смъртта на физическото тяло?!
Четох много в интернет и разбирам, че ние сме енергия, т.е. физическото ни тяло, следователно живота ни е енергия, а енергията не се губи в природата, следователно, според вас възможно ли е да има някакъв вид живот след смъртта?
И къде би отишла енергията на живота след смъртта, според вас?
Нямам търпение да получа отговори...
11 Юни 2014, 21:22
Когато майка ми почина егоиста в мене плачеше, но от друга страна се радвах понеже беше тежко болна, когато е за млад човек е тъжно и жалко, но съм убеден, че е за добро
24 Юли 2014, 16:36
ако нямаше живот след смъртта какъв е смисълът да сме тука, просто всичко да се загуби и зарие
21 Авг 2014, 10:29
Не знам как хората си представят да изчезнат след смъртта, според мен това е по-страшно от факта, че просто отиваш на различно от това място
24 Ное 2014, 17:39
Както казва мой приятел - Мозъка спира, нямай големи очаквания.
СМятам,че ще се чувстваме като заспали
28 Ное 2014, 17:14
Не вярвам честно да ви кажа, но знае ли човек, един ден всички ще разберем, дано да не е лошо!
07 Яну 2015, 11:31
Ginger написа:ако нямаше живот след смъртта какъв е смисълът да сме тука, просто всичко да се загуби и зарие

Ами... защо тогава? Ако има живот след смъртта защо изобщо идваме в тази част на живота?
07 Яну 2015, 14:04
Kremiliya написа:Не вярвам честно да ви кажа, но знае ли човек, един ден всички ще разберем, дано да не е лошо!

Хубаво, лошо, измъкване от там няма.
30 Яну 2015, 13:13
Lollipop написа:Kremiliya написа:Не вярвам честно да ви кажа, но знае ли човек, един ден всички ще разберем, дано да не е лошо!

Хубаво, лошо, измъкване от там няма.

Така е, всички сме тръгнали на там, щем нещем
14 Апр 2015, 14:20
Не мисля, че има какво да се случва след като починем.

Това ще е големия край, все едно се случва нещо, преди да се родим.