Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
27 Юли 2017, 10:34
Нямам големи предпочитания, зависи да ми хареса момичето не трябва да има само определена коса. Външния вид е от огромно значение за мен, защото аз полагам много грижи за моя, но чак да се вглъбявам в него не е било.
27 Юли 2017, 15:58
Представям си как някой мъж седнал и се къхари, че приятелката му е с грешен цвят на косата...
28 Юли 2017, 10:52
А, един приятел бая упорито си накара гаджето да смени цвета на косата си.

Малко по малко, въртя я,а ма я направи руса и накрая си остана доволен.
28 Юли 2017, 15:06
Локумът написа:А, един приятел бая упорито си накара гаджето да смени цвета на косата си.

Малко по малко, въртя я,а ма я направи руса и накрая си остана доволен.
Еееееееееееее, да бе! Наистина ли?! Как може да се поддават тези жени на такива внушения! Но какво се учудвам де, и мен са ме работили така, само че няма как да стане, аз си харесвам черната коса и не я сменям.
04 Авг 2017, 10:11
Не вярвам много да издава цвета на косата. Аз предпочитания нямам големи, макар че ако не е много руса, бих се радвал.
22 Авг 2019, 11:30
Както се казва: "И трите, дядо попе, и трите!"
Иначе - сериозно - нямам никакви предпочитания към цвета на косата на една жена. Важното е да ме кефи и да ни е хубаво заедно. Освен това познавам жени, които често си сменят цвета на косата - този месец е русокоса, другия червенокоса, а по-следващия - чернокоса или на кичури... На хубава жена всякакъв цвят на косата й отива!