Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот Kaya » 25 Ное 2014, 14:19

На мен ми звучи супер готино това, за секс чак на първата брачна нощ, имам такива познати, които наистина се ожениха и още са си щастливо заедно, но те са силно религиозни и много се притесняват от цялата тази история свързана със секса :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Платонична любов

Мнениеот Pipilota » 27 Ное 2014, 10:25

За мен е напълно възможно да съществува такава любов и дори смятам, че е с една идея по-хубава от традиционната такава, тук наистина се говори за истински и силни чувства, нещо, за което всички мечтаят, а малко постигат. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот borkova » 27 Ное 2014, 11:42

Не разбирам защо трябва да се правят тези разделения, при положение, че показваш плътската любов, тъй като има платонична такава, не разбирам подобни ограничения :roll: като това да се пазиш до брака, например :?
borkova

Мнениеот Pipilota » 27 Ное 2014, 17:13

borkova написа:Не разбирам защо трябва да се правят тези разделения, при положение, че показваш плътската любов, тъй като има платонична такава, не разбирам подобни ограничения :roll: като това да се пазиш до брака, например :?

Според мен е много хубаво да се "пазиш" до брака :) Много романтично звучи ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

Мнениеот Kremiliya » 28 Ное 2014, 17:15

Силната любов мисля, че може да я има и без да има секс, сексът не е всичко все пак!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Malina » 09 Дек 2014, 16:27

mihaella написа:Преживявам ужасно трудна раздяла. Преди дни приятелят ми дойде в квартирата ми и каза, че не може да бъде първи и единствен за мен, т.е. да не правим секс до брака! Каза ми, че не толкова липсата на секс му тежи, колкото мисълта, че едва ли не го заставям да се омъжи за мен. :(

Година и половина как не му тежеше това толкова, а сега се почувства заставен за брак - не разбирам.
Всъщност на много малко места срещам разбиране, сега си чатя в американски форуми и разбирам, че не съм единствена с такива разбирания. Иска ми се да знам, че ще срещна истинския човек и той ще бъде първи и единствен за мен - за цял живот:!:

Вече започнах да се притеснявам, че никога няма да срещна точния човек, този който би се съгласил, че сексът трябва да почака до брака :( :( според вас възможно ли е да намеря такъв, понеже страхът от това да остана сама ме измъчва много :(

Ами всички искат да правят секс това е истината. :) Година и половина не си мисли, че не му е тежало, ама ако той за разлика от теб е правил секс знае от какво се лишава и даже се учудвам, че година и половина е търпял. :) Трябва да си намериш някой, склонен като теб да си пази девствеността, иначе ще останеш разбрана ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Kremiliya » 10 Дек 2014, 12:41

В наши дни всичко е секс, трудно ще си намерите партньор, който да е склонен да се пази до брака ви. Докато в чужбина май това по-лесно може да се приеме, тук сме малко чалга ориентирани и искаме от рано да се пробваме в креватните спортове :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Kaya » 10 Дек 2014, 14:14

Хич не е лесно без секс честно да ви кажа, ама понякога така се случва ;) Не мисля, че е болка за умиране :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 19 Мар 2015, 10:47

Не е хич нормална такава връзка, никой не е казал, че трябва да сте като зайци, ама чак пък без хич, все едно сте си приятели просто, които имат някаква отговорност към другия. Не че сексът е всичко, ама не е малка част от връзката, въобще даже.
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 19 Мар 2015, 13:14

А двойките, които решават да не правят секс докато се оженят? За тях какво мислите? :roll:
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски