Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

02 Юни 2015, 12:53

Snejna написа:А двойките, които решават да не правят секс докато се оженят? За тях какво мислите? :roll:

Не ги знам как се оправят, честно да ти кажа само мога да им се възхищавам, аз правя секс отдавна и не мога да си представя сега да не правя, докато се омъжа, никакъв шанс да издържа.

03 Юни 2015, 11:49

Обувка без връзка, обувка ли е? :mrgreen: То като не ти идва, какво да го юркаш. Пак си остава връзка, ама приятелска. ;)

03 Юни 2015, 12:15

Bass написа:Обувка без връзка, обувка ли е? :mrgreen: То като не ти идва, какво да го юркаш. Пак си остава връзка, ама приятелска. ;)

Виж сега обувката без връзка си е пак обувка, но по-различна. :) Но секс без връзка - може, но връзка без секс няма как да стане! Ако случайно попадна на някаккъв асексуален след 3-тия ден съм му биал шута, ако ще и любовта на живота ми да е, как ще търпя липсата на секс?!

03 Юни 2015, 14:35

Monika_Spasova написа:
Bass написа:Обувка без връзка, обувка ли е? :mrgreen: То като не ти идва, какво да го юркаш. Пак си остава връзка, ама приятелска. ;)

Виж сега обувката без връзка си е пак обувка, но по-различна. :) Но секс без връзка - може, но връзка без секс няма как да стане! Ако случайно попадна на някаккъв асексуален след 3-тия ден съм му биал шута, ако ще и любовта на живота ми да е, как ще търпя липсата на секс?!

Ма аз не казах това. Казах, че пак може да е връзка, но приятелска :D

03 Юни 2015, 15:12

Приятелска, но ако е тръгнал да ти държи сметка, че си търсиш връзките на обувката на друго място тогава се излиза от приятелската среда и идва кавгата. :(

05 Юни 2015, 09:09

Много е важно да се прави секс - голяма работа е това изживяване, но пък ги има разни луди, които спират да правят секс примерно, след като имат деца. ;)

05 Юни 2015, 10:51

Не ги разбирам аз такива, освен, ако не е по някакви си там религиозни причини друга логика не виждам да се лишаваш от това удоволствие, а и не сме на години, в които се женим на по 16 както е било едно време.

05 Юни 2015, 14:22

Ми не стават работите, нали?! И мен лично не ме кефи, без секс мога да поизбутам малко време, но системна липса на любов и ласки не е работа.

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

08 Юни 2015, 21:58

Kremiliya написа:В наши дни всичко е секс, трудно ще си намерите партньор, който да е склонен да се пази до брака ви. Докато в чужбина май това по-лесно може да се приеме, тук сме малко чалга ориентирани и искаме от рано да се пробваме в креватните спортове :mrgreen:

Нали! Не знам дали това е за съжаление или не, но е факт, че е много важно да се прави секс, макае ч енаистина е възвишено да се пазят до сватбата :)

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

09 Юни 2015, 09:13

Lili_ написа:Твоят приятел, вече бивш, е бил много търпелив.Секса с подходящия човек може да носи само удоволствие. А и представи си, че се омъжиш и секса с този човек не ти харесва :mrgreen:

хехехе, то явно сексът няма да е най-важния и определящ фактор във връзката. Но и според мен в наши дни хората трябва да се пробват от по-рано. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19