Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
15 Авг 2012, 16:11
Защо с течение на времето желанието за секс при жените намалява? След направено проучване отчетените данни са показали, че колкото е по-дълга връзката, толкова е по-ниско сексуалното желание, със всеки месец се понижавало с 0,2 докато при мъжете не се е наблюдавала съществена промяна в тази насока. Намаляването на либидото при жените се дължи на фокусирането върху отглеждането на децата, липсата на вътрешен импулс, които дамите следват несъзнателно. Разбира се, немалка роля играят и хормоналните нива, които са съвсем различни при двата пола.Мъжете вярват, че след първите няколко месеца физическата връзка с партньора ще продължи да бъде все така пламенна и, когато действителността се окаже различна, следва голямо разочарование. При по-възрастните жени нещата стоят малко по-различно тъй като те разчитат на опита си и знаят как да разнообразят интимните си преживявания и да запалят отново искрата.Намаляването на либидото е естествен процес, който при старание и от двете страни, е лесно обратим.
21 Авг 2012, 16:57
До сега бях чувала за бисексуални, хетеросексуални, но за асексуални не бях. Това били един процент от цялото световно население ( малко, но достатъчно). Прекалената сексуализация на съвременното общество и култура са отвратили не един или двама с цели 70 млн. човека. В действителност асексуалните не са отказали съвсем секса, половината от тях са предпочели да се самозадоволяват, а останалата половина са отказали секса окончателно. Честно да си призная не ги разбирам тези хора.
05 Сеп 2012, 15:49
Ваня_13 написа:До сега бях чувала за бисексуални, хетеросексуални, но за асексуални не бях. Това били един процент от цялото световно население ( малко, но достатъчно). Прекалената сексуализация на съвременното общество и култура са отвратили не един или двама с цели 70 млн. човека. В действителност асексуалните не са отказали съвсем секса, половината от тях са предпочели да се самозадоволяват, а останалата половина са отказали секса окончателно. Честно да си призная не ги разбирам тези хора.
Човек е създаден да изпитва удоволствие от правенето на секс, не намирам нищо не нормално и неморално в това да правиш секс и не разбирам въпросните асексуални хора.
07 Ное 2012, 16:29
Доброволното отказване от любовни ласки отслабва жизнените показатели. Колкото по-дълго време отричаме секса, толкова по-трудно се решаваме на флирт и връзка след това.
По продължителния сексуален пост рано или късно се отразява на здравето, следствие на това са: лесното раздразнение, умората и отегчението са само първите симптоми. Така, че моят съвет към вас е не се отказвайте категорично от сексуални ласки.
23 Ное 2012, 14:51
Камелия написа:Доброволното отказване от любовни ласки отслабва жизнените показатели. Колкото по-дълго време отричаме секса, толкова по-трудно се решаваме на флирт и връзка след това.
По продължителния сексуален пост рано или късно се отразява на здравето, следствие на това са: лесното раздразнение, умората и отегчението са само първите симптоми. Така, че моят съвет към вас е не се отказвайте категорично от сексуални ласки.
Абсолютно си права за това. Добрият тонус не идва само от спорта, рационалното хранене и медицинската козметика, а именно от Невъздържанието. Не се въздържайте от това, което ви харесва, а особено и за двамата
11 Дек 2012, 15:37
Има секс настроението е

няма секс настроението е

Тоест шляпайте се хора!Но все пак консумирайте с удоволствие и мярка!
20 Дек 2012, 10:34
Ваня_13 написа:До сега бях чувала за бисексуални, хетеросексуални, но за асексуални не бях. Това били един процент от цялото световно население ( малко, но достатъчно). Прекалената сексуализация на съвременното общество и култура са отвратили не един или двама с цели 70 млн. човека. В действителност асексуалните не са отказали съвсем секса, половината от тях са предпочели да се самозадоволяват, а останалата половина са отказали секса окончателно. Честно да си призная не ги разбирам тези хора.
Да, Ваня. Абсолютно си права за това, гледах и едно предаване по темата и смятам, че има такива хора, но нещо не им е наред с хормоните. В Япония има клиники за лечение на това заболяване
20 Дек 2012, 11:07
Моят съвет е да се въздържате от сексуално въздържание
16 Яну 2015, 14:42
Безсмислено е да се въздържате, ако не го усещате...
20 Яну 2015, 16:57
manmut написа:Има секс настроението е

няма секс настроението е

Тоест шляпайте се хора!Но все пак консумирайте с удоволствие и мярка!
Правилно!

Даже не трябва да има мярка, колкото повече толкова повече!