27 Яну 2014, 12:54
27 Яну 2014, 13:16
27 Яну 2014, 15:54
Мади Ранчева написа:Влизам, отбивам се до нейната стая, за да я поздравя и предупредя, че съм аз, но с най-голяма възхита заварвам дъщеря си с момиче(нейна приятелка) – поразголени, целите омазани в мед!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
28 Яну 2014, 12:52
28 Яну 2014, 15:03
29 Яну 2014, 17:49
red_eyes написа:Абе извратено си е, не можете да отречете, а и реакцията е като на боцнато его на тийнейджър, ей такива най-много ме дразнят. Аз се поставям на нейно място - после как да прегърнеш детето си, то просто не е същото!
30 Яну 2014, 10:49
red_eyes написа:Абе извратено си е, не можете да отречете, а и реакцията е като на боцнато его на тийнейджър, ей такива най-много ме дразнят. Аз се поставям на нейно място - после как да прегърнеш детето си, то просто не е същото!
30 Яну 2014, 10:52
30 Яну 2014, 14:33
vessto написа:red_eyes написа:Абе извратено си е, не можете да отречете, а и реакцията е като на боцнато его на тийнейджър, ей такива най-много ме дразнят. Аз се поставям на нейно място - после как да прегърнеш детето си, то просто не е същото!
Хомо- и би- ориентацията са толкова нормални, колкото и хетеро ориентацията. Просто са по-рядка срещани, но това не означава, че са по-малко нормални. Извратено е когато не приемаш различните от теб и ги наричаш извратени. А най-извратено е да твърдиш, че не би прегърнал и приел детето си, ако е с "различно" с нещо и/или принадлежи към дадено "малцинство". Помисли върху това (ако ти се мисли, разбира се).
30 Яну 2014, 14:36
vessto написа:red_eyes написа:Абе извратено си е, не можете да отречете, а и реакцията е като на боцнато его на тийнейджър, ей такива най-много ме дразнят. Аз се поставям на нейно място - после как да прегърнеш детето си, то просто не е същото!
П.С. Естествено, че може да се отрекат думите ти, поне от хората, които имат навика да разсъждават, а не да ползват по инерция стереотипни мнения.