Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Трябва ли детските площадки да бъдат охранявани?

01 Юли 2014, 10:08

Наскоро направиха детска площадка и до нашия блок сега си е съвсем новичка, приветлива, с мека настилка, с беседка до нея - приказка.

Идеята ми е, че тя е супер за децата, но предполагам се сещате, че непорасналите деца също се възползват от нея. Вечер пияни младежи скърцат с люлките, има една въртележка с особено неприятен звук, който през деня не се натрапва толкова, но вечер е ад, особено като преди малко си приспал децата.

И не само от тази гледна точка мисля, че детските площадки трябва да бъдат охраняеми, на всяка от тях има поне по един странен човек, който се навърта, затова не мога да си представя, че ще си оставя детето на площадката и ще пия кафе отсреща на беседката :shock: :shock:

От трета страна това би създало и нови работни места, колкото и да е... пак е нещо :idea: :D Вие мислите ли, че е добра идея детските площадки да бъдат охранявани?

Re: Трябва ли детските площадки да бъдат охранявани?

01 Юли 2014, 10:12

То е почти невъзможно всички да бъдат денонощно, едва ли не, охранявани, но за по-големите, по-новите на по-централни места е добър вариант и покрай нас гледката е почти същата вечер, да не говорим, че на сутринта има стъкла от счупени бутилки по площадката :|

02 Юли 2014, 09:40

точно поради причината, че не могат всички да бъдат охранявани, то трябва да бъдат поне наблюдавани

25 Ное 2014, 12:31

Не мисля, че ще е лошо! Честно да ви кажа освен за безопасността на децата, то това ще е в полза и на общините, въпреки забраните за големи деца, случва се да се катерят и да блъскат малките деца на по 15 години! Да не говорим за психопатите, които ходят по улиците, добре е да има охрана около децата ни. :D

26 Ное 2014, 21:34

Хубаво ще е да бъдат охранявани, чувала съм за педофили, които дебнат до площадките, мисля, че ако има охрана няма да си позволяват толкова ;)

15 Апр 2016, 13:19

Mon_ton написа:Хубаво ще е да бъдат охранявани, чувала съм за педофили, които дебнат до площадките, мисля, че ако има охрана няма да си позволяват толкова ;)

То не е и само това, може и кучета да влизат, откачалки, тийновете минават трошат, така че ако искаме да се запази това е начина, след като ние самите не можем да ги опазим нещата.

15 Апр 2016, 13:48

На някои паркове има охрана, но до колко отговрят за площадките? то все се намира начин, по който да се счупи нещо или да се направи някоя глупост, не могат да бъдат звероукротители през цялото време.

15 Апр 2016, 14:12

Моеж би ако се внесе някакво предложение в общината може да се уреди общинска охрана понепо някои паркове, където се събрат много деца и могат да станат инциденти.

15 Апр 2016, 15:32

Трябва! И трябва от майките да се пазим най-вече, които хвърлят фасове вътре по площадката и по скъпите настилки и чоплят семки там, те също трябва да бъдат санкционирани. Останалите от кого да видят, след като простотията е навсякъде около нас?

15 Апр 2016, 16:32

О,да определено, ако има охрана, то те ще запазят здрави детските площадки, а ако някой руши ще има име, което да следва да си купи. нали знаете, "който чупи- купи", и за това трябва да е така, детските съоръжения далеч не са евтини, така че е хубаво да има охрана. Но може би и правомощията им трябва да бъдат по-големи, за да могат да съставят на някой акт ако разрушава и подобни.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3