За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
01 Юли 2014, 18:48
Момичета, очарована съм! Преди седмица ходих на фризьор, но този път беше мноого различно. Както обикновено изми косата ми, подстрига ме, оформи я и чак след като си тръгнах усетих колко е плътна косата ми.
Нямам идея какви продукти за коса използва, а сега и нямам време, за да стигна до нея и да си поръчам от тях.
Моля ви да ми помогнете, искам да разбера какви продукти за коса придаващи плътност сте използвали и кои от тях са били с необходимия ефект?
01 Юли 2014, 19:04
Доста такива продукти съм ползвала, но никой не е ми е помагал, ако научиш на коя марка са пиши!
02 Юли 2014, 13:34
дори не съм предполагала, че има такива, по-скоро за обем знаех, не че много работят, ама за момента стават, ако някой има инфо да се не спотайва
17 Окт 2016, 14:35
Има едни шампоани пилинг, последно съм ползвала на Kerastase. Изчиства косата от всякакви наслоени препарати и кара тънките коси да бухнат. Скъп е, но качеството си казва думата.
18 Ное 2016, 16:49
lini_leni написа:Има едни шампоани пилинг, последно съм ползвала на Kerastase. Изчиства косата от всякакви наслоени препарати и кара тънките коси да бухнат. Скъп е, но качеството си казва думата.
Той хубаво почиства косата, но обем? като е тънка нищо не помага..
18 Ное 2016, 17:00
Тънката коса е неспасяема, не знам какво може да й придаде обем. Най-много да е за два часа, ако издържи толкова.
24 Ное 2016, 13:17
Няма как, немисля, че някой шампоан би помогнал, той като си е такъв косъма, си е такъв. Аз с правя прическа, издухвам си косата по-обемно и я пръскам с малко лак за коса, за да не спада. така издържа почти целия ден, друга опция е да си направя вафлички на косата.