Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
26 Фев 2015, 12:24
Нищо пържено не бих прибрала в буркан, а ако е суха консистенцията би следвало да стане гадно и да се развали
27 Фев 2015, 18:21
Kaya написа:Нищо пържено не бих прибрала в буркан, а ако е суха консистенцията би следвало да стане гадно и да се развали

,Съмнително малко, нали? и аз не бих пробвала!
13 Юни 2016, 16:02
Не съм пробвала нито съм виждала някой да го прави, но мисля, че е възможно и не би трябвало да има проблем с вкуса. Нали има консервирани храни в буркан, които са пържени или обработени по някакъв начин и тогава се слагат в буркан като кьополу, разните там чушки.
15 Юни 2016, 13:35
няма при4ина да не се получат, те като са сготвени и заварени да не се развалят, после само сипваш, топлиши ядеш
15 Юни 2016, 14:21
Сигурно е сто пъти по-добре в буркан, отколкото да се слагат във фризера пържени.
16 Юни 2016, 09:36
pavleta написа:Сигурно е сто пъти по-добре в буркан, отколкото да се слагат във фризера пържени.
То и така правят някои, май в буркан е по-добре и според мен, защо не се разваля боб, грах и подобни храни и изкарват по цяла зима, че и повече. Тиквичките също може, те сами ще си пуснат сок и като се "заварят"и са готови. ;)
16 Юни 2016, 10:30
На мен ми е по-удобно във фризера. Вместо да ми заемат място бурканите и да се занимавам с миене, слагане и варене, в торбички и във фризера. Чиста работа. Пак ми е вкусно.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.