Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
24 Юли 2015, 08:09
Мисля, че знаете какъв е моят отговор.
Дори и прашинка да има и се ядосвам, не знам сигурно съм много педантична, но не ми харесва нищо да е разхвърлено, още по-малко на работното ми място, постоянно търкам с една мокра кърпичка, колегите ми вече ми се смеят!
24 Юли 2015, 14:22
Азс и мисля, че с годините нещата се променят. Като сме тийнове ни е все тая как изглежда стаята, после се изживяваме като домакини, след това идват децата и хаоса означава малко спокойствие, след това децата заминават, остава само подреждането и самотата...
10 Авг 2015, 10:21
Elica написа:Азс и мисля, че с годините нещата се променят. Като сме тийнове ни е все тая как изглежда стаята, после се изживяваме като домакини, след това идват децата и хаоса означава малко спокойствие, след това децата заминават, остава само подреждането и самотата...
Така е, но има и много подредени тийнове, които държат в стаята им да има ред, но е истина, че най-вече с появата на детето в едно семейство, то чистотата се променя доста.
10 Авг 2015, 12:39
И като тийн и в наши дни не мога да кажа, че съм подредена ни най-малко, за съжаление. Харесва ми да се усеща, че някъде там има живот, който кипи и прави бъркотия.
10 Авг 2015, 13:53
rabotnata pchela написа:И като тийн и в наши дни не мога да кажа, че съм подредена ни най-малко, за съжаление. Харесва ми да се усеща, че някъде там има живот, който кипи и прави бъркотия.
Като тийнейджърка бях доста по-подредена, в момента нямам време да се занимавам с точното място на всяка вещ и не го смятам за необходимо, не, че е пълна кочина у дома, но има вещи, на които не мога да им намеря места или просто ми е удобно, когато са на видно място
11 Авг 2015, 09:44
Аз обичам да ми подредено, а и като домакиня у дома не ми остава друго, освен да поддържам добър и чист дома ни, иначе би ме било срам и от мъжа ми и от децата и приятелите ни!
11 Авг 2015, 11:14
Ваня Стойчева написа:Аз обичам да ми подредено, а и като домакиня у дома не ми остава друго, освен да поддържам добър и чист дома ни, иначе би ме било срам и от мъжа ми и от децата и приятелите ни!
да и аз мисля, че който и да е незаивисмо жената или мъжа, ако си стои вкъщи трябва поне малко да поддържа прилично състоянието на къщатаа не да е кочина.
11 Авг 2015, 11:22
С годините и аз си мисля, че всичко ще с епромени, а като напреднат и станем възрастни чистенето все ще ни убягва от погледа.
11 Авг 2015, 13:50
Вече на разхвърленото му се казва творческии безпорядък,но аз си мисля, че в него има ред, който разбира само този, който го е създал, нали?
11 Авг 2015, 14:43
qwerryyy написа:Вече на разхвърленото му се казва творческии безпорядък,но аз си мисля, че в него има ред, който разбира само този, който го е създал, нали?

Точно това прави безпорядъка в иначе казано хаос!