23 Дек 2015, 12:11
Anka написа:То е ясно, че е едно и също, нали е все животно някакво и е било живо, въпросът е как изглежда. Ама ако сме свикнали от малки да ядем охлюви то и като големи ще си ги ядем без погнуса.
23 Дек 2015, 13:54
26 Дек 2015, 19:17
Slavena написа:Просто пилето изглежда по-добре от жабата и повече може да ти сабуди интереса. :)
28 Дек 2015, 16:32
27 Яну 2016, 10:28
29 Яну 2016, 12:24
irka написа:Всичко бих опитала само да не е в суров вид
29 Яну 2016, 13:08
YoLindi написа:Аз скоро разбрах, че французите не ги ядяли с прибори, а само с ръце, но пък в повечето случаи те са си на шишчета, така че не е необходимо... ама ми звучи добра идея, смятам да опитам![]()
![]()
29 Яну 2016, 13:25
YoLindi написа:Аз скоро разбрах, че французите не ги ядяли с прибори, а само с ръце, но пък в повечето случаи те са си на шишчета, така че не е необходимо... ама ми звучи добра идея, смятам да опитам![]()
![]()
29 Яну 2016, 13:46
29 Яну 2016, 15:59
Yunona написа:Никак не съм смела в това отношение и най-странния и чужд вкус, който съм опитвала, е на сурова скарида и рак. Обичам морска храна, но да се престраша да я опитам сурова, беше предизвикателство...
По принцип нямам проблем с растенията, всичко мога да ям, но с животинските храни не съм така. Влечуги, насекоми? Неее...
На едно изложение за здравословни храни представяха насекомите като храната на бъдещето (много протеини, малко мазнини и калории). Имаше протеинови барчета с основна съставка червеи, скакалци и др. Всички около мен опитаха и споделиха, че са много вкусни. Аз гледах, гледах и не се престраших. Гледката на огромни плакати с буркани, пълни с червени и на други - пълни с други летящи и пълзящи - никак не ми действаше стимулиращо :)