Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
10 Юли 2014, 10:31
djudjanka написа:Още нямам деца, но си мисля, че ще съм доста страхлива майка, при положение, че виждам какво става в държавата ни. За да отиде на море с приятеля си, според мен, момичето трябва първо да е запознало родителите с приятеля си, за да познават човека, с когото е. Но най-важното е възпитанието, родителите трябва да знаят какъв човек са отгледали и възпитали, и съответно ще преценят дали могат да се доверят на детето си. Трудно е, но все някога ще се случи, дали на 16 или 19, детето си е дете.
Така е, детето дори и да порасне си остава дете за майката. Както беше написала във Фейсбук една потребителка - Трябва да наистина да имаш доверие на детето си, за да го пуснеш така на море. Е, аз съм избрала да нямам
28 Ное 2014, 15:54
Аз като бях на 16 ходих на море с приятеля ми, по-добре с него, който го познаваше майка ми и с други приятели, отколкото сякаш сама и ли с родителите ми :Р
08 Юни 2015, 14:15
Anka написа:Аз като бях на 16 ходих на море с приятеля ми, по-добре с него, който го познаваше майка ми и с други приятели, отколкото сякаш сама и ли с родителите ми :Р

Но сега временета са по-опасни от преди 10 години, когато ние сме били на по 16 години
08 Юни 2015, 16:06
Не виждам какъв може да е проблемът, все пак е много по-добре да бъде с гаджето си отколкото с група пряители, всеки търсещ собствените си удоволствия. И ако имате притеснения дал всичко ще бъде наред, винаги може да им помогнете като им резервирате вие почивката.
27 Яну 2016, 11:11
S_Milenska написа:Anka написа:Аз като бях на 16 ходих на море с приятеля ми, по-добре с него, който го познаваше майка ми и с други приятели, отколкото сякаш сама и ли с родителите ми :Р

Но сега временета са по-опасни от преди 10 години, когато ние сме били на по 16 години
Е, хайде, то по тази логика трябва постоянно децата да са до полата на майките си, кога ще си изградят самостоятелност? Може да се отиде на тези години на почивка с гаджето, не е толкова страшно, наистина е по-добре да си с човек, който те обича отколкото с хора, които са там за да бройкат и да купонясват.
01 Фев 2016, 14:00
Ако отиват с голяма компания, по съм съгласна. Може да греша, но така имам чувството, че не биха станали големи сакатлъци.
01 Фев 2016, 15:49
iwoni написа:Ако отиват с голяма компания, по съм съгласна. Може да греша, но така имам чувството, че не биха станали големи сакатлъци.
Защо> Мислиш, че като са голяма компания те няма да правят толкова секс ли?
01 Фев 2016, 16:46
на 16 отдавна ходих на море с приятелката ми, тя беше колкото мене и си прекарвахме добре. Не знам от какво толкова бягате, на 16г. хората имат връзки тва е положението.
02 Фев 2016, 12:27
Когато бях на 23, имах приятелка на 16. Голям кеф беше, изкарахме си супер, но докато я пуснат родителите й, голям зор беше.
03 Фев 2016, 11:39
и аз като бях на 16 ходих с гаджето си на море и на планина и къде ли не. Родителите ми ми имат доверие, вие може да се притеснявате ако се съмнявате в това, в което сте научили децата си.