Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
04 Фев 2016, 12:55
Jully написа:iwoni написа:Ако отиват с голяма компания, по съм съгласна. Може да греша, но така имам чувството, че не биха станали големи сакатлъци.
Защо> Мислиш, че като са голяма компания те няма да правят толкова секс ли?

Той секса е ясен,могат да ти обясняват до утре, че са спали в различни стаи - никой няма да се върже!

Мен ме е страх от катастрофа
04 Фев 2016, 13:20
zagrijena написа:Jully написа:iwoni написа:Ако отиват с голяма компания, по съм съгласна. Може да греша, но така имам чувството, че не биха станали големи сакатлъци.
Защо> Мислиш, че като са голяма компания те няма да правят толкова секс ли?

Той секса е ясен,могат да ти обясняват до утре, че са спали в различни стаи - никой няма да се върже!

Мен ме е страх от катастрофа

че те на по 16г. с кола ли щ еходят? :) има си влакове, автобуси, а и ти ако си с тях каква е гаранцията, че няма да се случи нещо?!?!?
08 Фев 2016, 16:17
То и за влаковете и автобусите няма!

Я да си седят дома и да не излизат и на улицата даже
25 Май 2018, 16:06
Като се замислите, кога е времето, когато децата да започнат да пътуват с приятелите си? на 16 е нормално, те че правят секс - правят, но нека поне да се виждаат и да пътуват с хора, които познаваме. Аз бих се притеснила повече, ако пътува в голяма компания, от която не познавам никой, отколкото, ако пътува с гааджето си.
25 Май 2018, 16:10
На 16 е рано да ходи по моретата с гаджето. аз съм либерте човек, ма на това не му казвам либерте. Може да съм задръстена като майка, ама не съм съгласна. ако трябва аз ще ги закарам / заведа, обаче сами да ги пусна някакви пикльовци, па макар и отговорни - мерси.
25 Май 2018, 16:13
Тъжна Луна написа:На 16 е рано да ходи по моретата с гаджето. аз съм либерте човек, ма на това не му казвам либерте. Може да съм задръстена като майка, ама не съм съгласна. ако трябва аз ще ги закарам / заведа, обаче сами да ги пусна някакви пикльовци, па макар и отговорни - мерси.
Защо дане може на 16 сами да са на море? какво означава, че ти ще ги заведеш? А зна тази възраст пътувах много, виждах се с различни хора и изобщо не се съм се притеснявала, не съм правила глупости. когато си имаш глава на раменете, ще я използваш, без значение в коя част на България, защото глупостите може да ги свъшиш и докато майка ти е на работа.
25 Май 2018, 16:15
kalina_216 написа:Тъжна Луна написа:На 16 е рано да ходи по моретата с гаджето. аз съм либерте човек, ма на това не му казвам либерте. Може да съм задръстена като майка, ама не съм съгласна. ако трябва аз ще ги закарам / заведа, обаче сами да ги пусна някакви пикльовци, па макар и отговорни - мерси.
Защо дане може на 16 сами да са на море? какво означава, че ти ще ги заведеш? А зна тази възраст пътувах много, виждах се с различни хора и изобщо не се съм се притеснявала, не съм правила глупости. когато си имаш глава на раменете, ще я използваш, без значение в коя част на България, защото глупостите може да ги свъшиш и докато майка ти е на работа.
да ги върши тогава докато съм на работа
25 Юни 2018, 16:13
Лошото е, че не е изкючено и да върши толкова лоши неща, докато си на работа, че ходенето на почивка с момче да е най-малкото зло. Трябва да имаме доверие на децатаси и да знаем, че сме ги възпитали добре.
26 Юни 2018, 10:04
Не съм с момичета, но моите момчета бяха на толкова, когато тръгнаха сами на море, отделно лагерите, на които ходеха и какво ли не правеха там, още от по-малки
Ако сим ислим, че децата ни като са вързани до нас са много кротки, жестоко се лъжем. Имайте им доверие на тея деца и те няма да искат да ви правят напук и да ви разочароват
26 Юни 2018, 16:07
При момичетата е друго, знаеш какво ще правт като идат на море, а за момчетата е голямо постижение да правят секс, родителите им го приемат добре, ама с момичетата не е така, те трябва да се пазят за брака.