07 Юли 2014, 13:59
07 Юли 2014, 14:02
07 Юли 2014, 14:05
Nightmare написа:Теб хубаво са те пускали на 16 да ходиш на море с приятеля си, но не си ли виждала какво представлява черноморието ни сега? Аз лично не бих позволила такова нещо, разбирам да са на някакво спокойно местенце тип Черноморец и пак би ми било страшно безпокойно за детето, а и това, че е пълнолетен го прави по-опасен, щом е и шофьор
07 Юли 2014, 14:11
07 Юли 2014, 15:39
07 Юли 2014, 16:34
xrisy_vd написа:Аз мисля, че ако имаш достатъчно доверие на дъщеря си и приятеля й няма лошо да идат на почивка двамата. Ако ще си говорим кое какво е то и у дома, ако си остане дъщеря ти може да се напие, да иде до магазина и може да има ПТП не дай си боже, тук искам да поясня, че това е лично мнение и не критикувам другите изказали се в темата. От личен опит знам, че колкото повече ми е забранявано нещо, толкова по- често съм нарушавала заповедите, така да ги наречем.Щом дъщеря ти е достатъчно отговорна към себе си, то аз мога да й пожелая една УСМИХНАТА И СПОКОЙНА ПОЧИВКА!
08 Юли 2014, 09:30
Harmony написа:xrisy_vd написа:Аз мисля, че ако имаш достатъчно доверие на дъщеря си и приятеля й няма лошо да идат на почивка двамата. Ако ще си говорим кое какво е то и у дома, ако си остане дъщеря ти може да се напие, да иде до магазина и може да има ПТП не дай си боже, тук искам да поясня, че това е лично мнение и не критикувам другите изказали се в темата. От личен опит знам, че колкото повече ми е забранявано нещо, толкова по- често съм нарушавала заповедите, така да ги наречем.Щом дъщеря ти е достатъчно отговорна към себе си, то аз мога да й пожелая една УСМИХНАТА И СПОКОЙНА ПОЧИВКА!
Браво! Много съм щастлива, че има и нормални хора тук! Общо взето всички се правят на големи моралисти и в крайна сметка какво излиза, че детето не е възпитано по този начин, просто защото си е отвързало каишката по някое време и е чакало момента, в който ще порасне и ще се отприщи и от там нататък прави глупости на поразия!
08 Юли 2014, 11:22
xrisy_vd написа:Harmony написа:xrisy_vd написа:Аз мисля, че ако имаш достатъчно доверие на дъщеря си и приятеля й няма лошо да идат на почивка двамата. Ако ще си говорим кое какво е то и у дома, ако си остане дъщеря ти може да се напие, да иде до магазина и може да има ПТП не дай си боже, тук искам да поясня, че това е лично мнение и не критикувам другите изказали се в темата. От личен опит знам, че колкото повече ми е забранявано нещо, толкова по- често съм нарушавала заповедите, така да ги наречем.Щом дъщеря ти е достатъчно отговорна към себе си, то аз мога да й пожелая една УСМИХНАТА И СПОКОЙНА ПОЧИВКА!
Браво! Много съм щастлива, че има и нормални хора тук! Общо взето всички се правят на големи моралисти и в крайна сметка какво излиза, че детето не е възпитано по този начин, просто защото си е отвързало каишката по някое време и е чакало момента, в който ще порасне и ще се отприщи и от там нататък прави глупости на поразия!
Ама само на приказки моралисти, аман вече! На десктопа няма огледало да се погледнат. Всички да си възпитаме децата по чуждите норми, да видим, тогава кое ще ни е кривото?!
08 Юли 2014, 14:09
09 Юли 2014, 12:13