Сигурен начин за установяване на алергените, към които сме чувствителни?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Сигурен начин за установяване на алергените, към които сме чувствителни?

Мнениеот Ginger » 08 Юли 2014, 15:03

Преди известно време с мъжа ми ходихме да си правим изследвания (взеха ни венозна кръв) за установяване на алергени, към които сме чувствителни, понеже освен неговите непрестанни хреми и сълзи и моето състояние от известно време е такова, но не си признавам :oops: :D
Излезна, че няма нищо, тествахме се за най-честите, общо осем алергена, като за всеки ни искаха по 25 лева :shock: все още не мога да повярвам, че дадохме подобна сума за нулеви резултати.

Не знам дали бих могла да им да още толкова и още толкова, за да установяване на истинските алергени, към които сме чувствителни, мисля, че ни трябва по-сигурен начин, за установяване алергените и чувствителността ни към тях, какви изследвания мислите, че биха били подходящи затова? На кръвните ли не може да се вярва или просто трябват още изследвания??
Ginger
 
Мнения: 412
Регистриран на: 04 Фев 2014, 17:01

Re: Сигурен начин за установяване на алергените, към които сме чувствителни?

Мнениеот Bambaa » 08 Юли 2014, 15:10

Майка ми беше ходила във медицинска академия - София има кабинет за преглед и остана доволна пробвай там, уж са по-сигурни, ако не ти е ясно как трябва да протече всичко звънни ще те упътят ;)
Аватар
Bambaa
 
Мнения: 590
Регистриран на: 30 Апр 2014, 16:28


Назад към Общи здравни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта