Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ставали ли сте жертва на телефонен тормоз?

30 Окт 2015, 13:43

Телефонен не, достатъчно красноречива съм, че да не смеят да ме търсят повече от два пъти, чак се стъписват, ако съм сред приятели, те не ме познават като такъв човек :lol: :lol:

30 Окт 2015, 16:33

Вече и аз разбирам, че така трябва да се действа, ама какво са виновни хората, за да се карам с тях, та това им е работата искат или не :|

13 Ное 2015, 16:32

MGB написа:Вече и аз разбирам, че така трябва да се действа, ама какво са виновни хората, за да се карам с тях, та това им е работата искат или не :|

ами така си е, реално те по този начин си правят заплатите... иначе ако не са бонусите и всичко останало като добавки, заплатите им са сравнително малки, имам един семеен приятел, който работи в такъв магазин и от него зная за тези истории.

13 Ное 2015, 16:58

MGB написа:Вече и аз разбирам, че така трябва да се действа, ама какво са виновни хората, за да се карам с тях, та това им е работата искат или не :|

Нищо не са виновни, казваш им тактично, че не се интересуваш и толкова.

14 Ное 2015, 11:11

То само за това да се звъни - бива. Все пак офертите се случват главно покрай приключването на договора.

25 Ное 2015, 16:42

Pipilota написа:То само за това да се звъни - бива. Все пак офертите се случват главно покрай приключването на договора.

Не знам, има такива, които постоянно ги тормозят за нещо ;)

26 Ное 2015, 13:45

Rali_hr написа:
Pipilota написа:То само за това да се звъни - бива. Все пак офертите се случват главно покрай приключването на договора.

Да, не зная как подбират номерата, но наистина има хора, които биват постоянно тормозени от оператори - това е ужасно... дали можеш да се оплачеш и къде? :roll:

26 Ное 2015, 14:17

dessiblond написа:
Rali_hr написа:

Да, не зная как подбират номерата, но наистина има хора, които биват постоянно тормозени от оператори - това е ужасно... дали можеш да се оплачеш и къде? :roll:

:) Можеш да се оплачеш във фирмата им и те ще го ограничат това обаждане нон стоп.

11 Юли 2016, 17:08

С тези изобретателни телефонни измамници обажданията от операторите са бял кахър. Колко хора изгоряха. Да ти изкарват ангелите и да те плашат за живота на близките ти е повече от тормоз.

12 Юли 2016, 13:10

Bambaa написа:С тези изобретателни телефонни измамници обажданията от операторите са бял кахър. Колко хора изгоряха. Да ти изкарват ангелите и да те плашат за живота на близките ти е повече от тормоз.

И най-лошото е, че звънят и на деца, как им намират номерата не знам! Изкарват им акъла !
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3