Млада, но с прошарила коса – за или против боядисването?

Млада, но с прошарила коса – за или против боядисването?

Мнениеот dejavu » 15 Юли 2014, 10:43

Не мога да кажа, че съм първа младост, нито че съм престаряла, ама косата ми друго показва. :D Имам един дебел бял кичур на бритона, както и други отделни шарки пръснати по-назад. :oops:

Да си призная честно направо ми е писнало да се боядисвам, от доста млада го правя, съответно косата ми се е изтощила независимо от маските, с които се плескам, както и аз - от мазане. Ама сега, когато съм вече прошарила пак си имам избора, нали? И все пак да питам - за или против сте боядисването на прошарила коса? Как приемате млада жена с прошарила коса? :roll:

Дали цвета на косата е определящ за добрия външен вид на жената и дали тя ще изглежда млада?
dejavu

Re: Млада, но с прошарила коса – за или против боядисването?

Мнениеот zheleva212 » 15 Юли 2014, 10:51

аз започнах да се боядисвам малко преди да навърша 40 год, не че нещо, ама не се харесвах с прошарила коса, а има жени, на които много им отива. Знаеш ли какво се сетих, че винаги съм искала да направя косата би бяло руса или сива, но по принцип косата ми е тъмно кестенява и предполагам, че ще остана без нея, в опити да постигна този цвят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zheleva212

Мнениеот nushi.kisyova » 15 Юли 2014, 11:06

Не съм убедена, че има жени, на които им отива прошарила коса, по-скоро изглежда гадно и неподдържано, апък и да не се намираме в миналия век, има хубави бои, които щадят косата ;)
nushi.kisyova

Мнениеот S_Milenska » 24 Ное 2014, 12:24

Разбира се,че изглежда по-добре, когато косата е поддържана и боядисана. Не че според мен някой ще си промени мнението за жената, ако косата ѝ е прошарена.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот roksana » 18 Юли 2016, 16:49

Прошарената коса сспоред мен състарява още повече. Млада жена с такава коса изглежда по-възрастна и по-добре да се боядиса.
roksana

Мнениеот Kaya » 21 Юли 2016, 12:07

Ако имаш проблем с боядисването и се притесянваш, че косата ти ще се изтощи, може да използваш къна, която много повече подхранва. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот viking » 26 Юли 2016, 14:26

По едно време нали имаше мода нарочно да се състаряват косите, боядисваха ги в сиво или си правеха по един бял кичур? Мода, не мода пак не ми изглежда добре и на мен. Нарочно да се състаряваш така ...
viking

Мнениеот rose_92 » 16 Ное 2016, 02:54

Аз съм на 24 г. и вече имам доста бели косми, а така не ми се иска да се боядисвам затова колкото и смешно да ви звучи, ги подстригвам. :lol: те не са най-отгоре, а например като повдигна един пласт коса, но ако се вържа на опашка и изскачат оттук-оттам..Като по-млада съм се боядисвала около десетина пъти с цел да имам по-светла коса - несполучливо и беше голяма грешка. Не знам дали това е довело до ранното побеляване или пък гените по-скоро, защото майка ми рано е побеляла..Толкова време чаках да ми израсне косата и да си върна моя цвят, а сега тези бели косми ме влудяват. Не искам да се боядисвам ама след някоя и друга година, когато станат повече, няма да имам избор за съжаление. Не бих могла да ходя с прошарена коса, защото не е красиво..
rose_92

Мнениеот M.Tasheva » 16 Ное 2016, 09:39

И аз не исках да се боядисвам и дори не бях го правила изобщо, но белите косми станаха много и по същата причина сега се боядисвам. Не мога да си се представя с моята черна коса и плъпналите навсякъде бели косми и така да ходя :mrgreen: .
M.Tasheva

Мнениеот miron » 16 Ное 2016, 11:43

Да ви кажа честно,а ко косата е от много светло русите - пепеливи направо, бива, ама някоя тъмнокоса жена... и с прошарена коса си е по-скоро признак за немарливост. Все пак не е нещо, което изисква много усилия, едно е да си дебела и грозна, друго е да си прошарена. Второто се оправя точно за 30 минути, та какво може да е оправданието да не се направи?
miron

Следваща

Назад към Приказки по женски