Освежаване и регенериране кожата на лицето – как го правите?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Освежаване и регенериране кожата на лицето – как го правите?

Мнениеот MGB » 18 Юли 2014, 09:26

Привет, дами :) искам съвет от вас, не зная дали за някой козметичен продукт или домашно приготвена маска, но търся спешно начин да освежа и регенерирам кожата на лицето си. Редно е да кажа и какъв е той, нали :D :D

Всяко лято кожата на лицето ми се изчиства и придобива много свеж вид, не знам дали се дължи на свежата храна, слънцето или нещо друго, но фактите сами проговаряха. Тази година, въпреки че отново е лято, аз съм затрупана с работа и вида на кожата ми съвсем не е такъв какъвто очаквах - видимо повехнала е, сивкава - грозна работа, като включим и начина ми на живот изпълнен с много стрес - ето ти трагедията, трябва регенерация по най-бързият и сигурен начин :( :(

Нямам търпение да ми напишете нещото, с която да освежа и регенерирам кожата на лицето си по най-бързият и добър начин :idea: не ме интересува дали ще се цапотя вкъщи или ще купя от магазина, защото е плашещо положението, никога до сега не съм изглеждала толкова зле... ще чакам...
MGB

Re: Освежаване и регенериране кожата на лицето – как го правите?

Мнениеот Bambaa » 18 Юли 2014, 09:34

Да ти кажа всеки втори има този проблем, ама сме толкова забили в ежедневието си, че малко от нас го виждат. Обикновено като не мога да спя дълго или качествено кожата ми има доста унил вид, затова накисвам кърпа с топла вода, покривам лицето си за 2 мин, след това е слагам под студена вода и стоя със студената кърпа още 2 мин, доста бързо кожата променя вида си, има и някакви кремове, които не съм ползвала и не мога да препоръчам
Аватар
Bambaa

Re: Освежаване и регенериране кожата на лицето – как го правите?

Мнениеот dessiblond » 23 Юли 2014, 13:12

Като цяло не правя много маски, но задължително сутрин и вечер след като измия лицето си пръскам розова вода на Милва, останалите мисля, че имат ароматизатори или нещо друго, което пари ужасно на очите!
dessiblond

Назад към Козметика и грим