Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са нещата, които бащите е редно да предадат на синовете си?

19 Фев 2015, 14:29

Има много бащи, които не могат да научат синовете си да си връзва обувките, пък какво остава за друго! Мисля, че бащите могат да научат синовете си на това, което могат да ги научат и майките им. хаха :)

19 Фев 2015, 15:31

Kaya написа:Има много бащи, които не могат да научат синовете си да си връзва обувките, пък какво остава за друго! Мисля, че бащите могат да научат синовете си на това, което могат да ги научат и майките им. хаха :)

И това го има, понякога теорията не помага на практиката, много неща се знаят, но малко бащи са всеотдайни и се вълнуват за правилното възпитание, съответно точно на ова учат децата си - да не се занимават особено с поколението си. :roll:

15 Апр 2015, 13:29

Моите съм се постарал да ги науча да не бъдат идиоти, ако им е възможно. Мисля, че съм го постигнал, останалото сами да си чупят главите да го научат :)

15 Апр 2015, 16:47

Не мисля, ч емного бащи предават нещо на синовете си, освен откровена дебилщина...

28 Апр 2015, 16:23

rabotnata pchela написа:Не мисля, ч емного бащи предават нещо на синовете си, освен откровена дебилщина...

Е то всичко е възможно в наши дни, това не е нещо малко, на което да ги научиш хаха :))

27 Яну 2016, 17:27

Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:

27 Яну 2016, 17:35

penelopa написа:Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:

Много е повърхностно! Да отстранява повредите. По света, онея супер забили западни нации, дето едва оцеляват и са на ръба на мизерията, по-зле от нас, всеки си разбира от едно нещо, за да има работа за всеки. Ние българите сме компетентни по всички въпроси и за нас е важно, бащата като родител и фигура да научи сина си да сменя крушки и да оправя бушоните. Евала! :clappingorange:

27 Яну 2016, 18:16

И аз мисля, че можем и без бащи, просто някой да ги научи да сменят контакти стига. :)

28 Яну 2016, 12:01

Lili_gagarin написа:
penelopa написа:Според мен е важно да го научи как да отстранява повредите вкъщи :smile:

Много е повърхностно! Да отстранява повредите. По света, онея супер забили западни нации, дето едва оцеляват и са на ръба на мизерията, по-зле от нас, всеки си разбира от едно нещо, за да има работа за всеки. Ние българите сме компетентни по всички въпроси и за нас е важно, бащата като родител и фигура да научи сина си да сменя крушки и да оправя бушоните. Евала! :clappingorange:

На жената й е втълпено, че мъжът трябва да ги умее тези неща. Някак му се нарушава имиджа - гледай го сега този, и еднин бушон не може да смени! Кофти някак :grin:

28 Яну 2016, 12:04

мяот не може да сменя бушони, нито да прави разни ВИК неща, като ни се развали казанчето викаме човек, който да го поправи. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 7