Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
24 Яну 2017, 14:45
Мисля, че всички гледаме от практичната страна - за смяната на гумата и за поправката на счупения шкаф, но това не е най-важното, на което трябва да се научи един бъдещ мъж. Трябва да се научи на уважение, да бъде честен и трудолюбив, дори мъжленцето да си няма татко наблизо, или изобщо, то не бива да се пренебрегва въпританието в отговорност и мъжественост, в търпение, защото иначе трудно ще оцелее с жените. :)
24 Яну 2017, 15:04
Jully написа:Мисля, че всички гледаме от практичната страна - за смяната на гумата и за поправката на счупения шкаф, но това не е най-важното, на което трябва да се научи един бъдещ мъж. Трябва да се научи на уважение, да бъде честен и трудолюбив, дори мъжленцето да си няма татко наблизо, или изобщо, то не бива да се пренебрегва въпританието в отговорност и мъжественост, в търпение, защото иначе трудно ще оцелее с жените. :)

Много хубаво си го казала, и аз не смятам, че основните неща са в майсторенето, някои хора го умеят, други не, но отношението е много важно и то не само за мъжете, но и за момиченцата. Изобщо, децата трябва да са научени на отношение и това, кое е добро и кое не.
24 Яну 2017, 23:28
В днешно време малко са защитниците мъже, които да се проявяват като такива. Повечето се правят на мъжкари и си мислят, че като се хвърлят да бият някой и това ги прави герои или по-мъже от останалите. И малките попиват, и те се държат така.
25 Яну 2017, 12:42
analizatorka написа:В днешно време малко са защитниците мъже, които да се проявяват като такива. Повечето се правят на мъжкари и си мислят, че като се хвърлят да бият някой и това ги прави герои или по-мъже от останалите. И малките попиват, и те се държат така.
Не съм много съгласна с това, защото точно в наши дни мъжете почнаха да обръщат внимание повече на отношенията си със синовете, докато преди отглеждането на децата е била работа само за жената, последните години това е задължение и на таткото. И не смятам, че примера е този, който ти казваш, това са изключения, отколкото да е практика на бащинството.
25 Яну 2017, 13:55
Чувството за хумор е готино нещо, на което да те научи баща ти.

Както и да ръкостискаш като хората и да гледаш събеседниците си в очите.
26 Яну 2017, 12:22
Тъй като жената отива на чуждо място и се смята за необходимото попълнение в чужд род

, бащата е този, който трябва да предаде честта и достойнството на семейството и рода. Поне преди повече се е държало на тези неща. Аз мисля, че и родът на майката е важен и той също трябва да е голяма част от живота на детето.
26 Яну 2017, 13:31
Petq.pet написа:Тъй като жената отива на чуждо място и се смята за необходимото попълнение в чужд род

, бащата е този, който трябва да предаде честта и достойнството на семейството и рода. Поне преди повече се е държало на тези неща. Аз мисля, че и родът на майката е важен и той също трябва да е голяма част от живота на детето.
Това, което казваш е било по време ОНО. Сега важи правилото "от където жената, от там родата". :)
02 Фев 2017, 00:47
Всеки родител иска детето му да стане добър и стойностен човек. Това искат да предадат и бащите, и майките.
02 Фев 2017, 10:26
zagrijena написа:Всеки родител иска детето му да стане добър и стойностен човек. Това искат да предадат и бащите, и майките.
Така е, но малко родители си правят труда да научат на нещо децата си, повечето очакват да се научат от само себе си.
13 Фев 2017, 16:19
хубаво е, когато видш малко дете да бъде джентълмен, да е отзивчиво, ето на такива неща на първо време трябва да се научат малките момчета, да бъдат уважителни към жените.