Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
18 Юли 2014, 13:47
Разбирам, че синът ми е още малък, а нещата, на които в един момент трябва да го науча не са за възрастта му в момента, но искам да съм близък с него, а ми е трудно.
Вярвам, че нещата ще влезнат в норма след едно определено време, това ме и успокоява, но е добре бащата да е подготвен, за важните неща, които трябва да предаде на сина си!
Например, аз държа много на отговорността, ако го науча да бъде отговорен, след това няма какво да му мисля.
Много важно е да предам на сина си отношение към дамите, без да го превръщам в подлизурко.
И третото много важно е да науча сина си на стил във всяко едно отношение!
Да кажем,че това са първите и най-важни точки, които е редно да предам на сина си. Интересно ми е какво биха казали останалите бащи със синове тук, какъв е техният избор за нещата, които е редно бащите да предадат на синовете си!
18 Юли 2014, 13:53
За мен е много важно уважението, независимо какъв е човекът пред теб, важно е, че той е човек, а не пишлеме на 4 години да казва, че той е циганин и не може да си говорят по тази причина, такива деца съм виждал, че ми настръхва косата.
От друга страна като му дойде времето ще го науча, че халбата с бира никога не се изоставя недопита и най-вече да прави комплименти на жените за обувките им, това прави невероятно впечатление, ама не мазнярската, а готино
24 Юли 2014, 16:23
отношението към жената, близките и приятелите, според мен това е от основно значение, да знае как, апък да прави после каквото намери за добре
24 Ное 2014, 13:52
Важно е според мен да го научи да бъде истински готин мъж. Да не се скатава от "женската" работа, да уважава жените, да помага, да бъде отговорен и да носи последствията от думите си. Разбира се да го научи да рита топка, да скача и да кара колело
27 Яну 2015, 17:53
Редно е да си научим синовете как да бъдат истински мъже, работата е там, че ние трябва да ги научим на това, ако ние сме се научили от нашите. Друго важно е да ги научим да ритат здраво, да ритат топка и да вкарват кошове.
28 Яну 2015, 17:20
mix_twix написа:Редно е да си научим синовете как да бъдат истински мъже, работата е там, че ние трябва да ги научим на това, ако ние сме се научили от нашите. Друго важно е да ги научим да ритат здраво, да ритат топка и да вкарват кошове.

Добре си обобщил!

) Но това е то мъжкия поглед на нещата, а ако трябва една жена да пише, ще изпренесем от 10 кладенеца вода да измисляме разни сърцераздерателни неща.
17 Фев 2015, 18:01
Malina написа:mix_twix написа:Редно е да си научим синовете как да бъдат истински мъже, работата е там, че ние трябва да ги научим на това, ако ние сме се научили от нашите. Друго важно е да ги научим да ритат здраво, да ритат топка и да вкарват кошове.

Добре си обобщил!

) Но това е то мъжкия поглед на нещата, а ако трябва една жена да пише, ще изпренесем от 10 кладенеца вода да измисляме разни сърцераздерателни неща.

Сигурно е хубаво, ама какво се разбира под това "истински мъже", малко останаха, смятам, че съм един от тях, но до колко тази оценка е обективна

е друг въпрос!
17 Фев 2015, 18:05
ivoblinc написа:Сигурно е хубаво, ама какво се разбира под това "истински мъже", малко останаха, смятам, че съм един от тях, но до колко тази оценка е обективна

е друг въпрос!
Ами ясно е какво - да го научиш как да се държи добре с жените, да помагаш, да не лъжеш ей такива неща

и да не ходиш на козметик, за да ти скубе веждите
19 Фев 2015, 11:16
Особено да го научиш да игнорира женските приказки е доста важно и особено занимание, което не бива да се пренебрегва.