Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
13 Юни 2016, 17:24
Ми и тук от четвъртък ще имаме 40 градуса, няма ли да ни принудят и нас?
13 Юни 2016, 21:13
renetka написа:Ми и тук от четвъртък ще имаме 40 градуса, няма ли да ни принудят и нас?
Хахах да приемем предложението, няма кой да го приема освен нас :)
14 Юни 2016, 10:09
Да видим дали първо ще стане 40 градуса, че това лято много променливо. Може да не ни се наложи да обявяваме сиеста, пък и кой ли ще ни влезе в положение.
14 Юли 2016, 11:55
analizatorka написа:Да видим дали първо ще стане 40 градуса, че това лято много променливо. Може да не ни се наложи да обявяваме сиеста, пък и кой ли ще ни влезе в положение.
хахах лятото е с чудесни температури и по морето е хубаво времето и жегата в същото време не е нетърпима.
14 Юли 2016, 12:07
Дрямка на плажа под чадъра :)) на такова не се отказва!!!
27 Сеп 2016, 12:26
да ви кажа най-добре си е да се нагласи да си спортува нещо и така се зарежда с енергия и има време за всичко.:) КОгато си мързелуваш, тялото ти иска да си спи и толкоз.
27 Сеп 2016, 15:20
Ако малко помалко се измества алармата на часовника, това може да помогне да помогне да се нормализира часовете ;)
27 Сеп 2016, 16:18
Някои хич и не отразяват алармата

, продължават да си спят. Мисля, че с годините човек привиква и като ходи на работа или има деца няма избор - трябва да става рано. А и е по-добре за организма ранното събуждане.
28 Сеп 2016, 10:34
Когато имашп задължения, няма как да се успиваш, един два пъти ще закъснееш на работа и ще се сетиш, че трябва да влезеш в ритъм. Има хора, които спят по 4-5 часа през седмица и наваксват през уикенда. Аз не съм от тях.
29 Сеп 2016, 12:28
Никога не мога да издържа, ако спя само 4-5 часа на седмица! Това си е направо тотално скапване. Но и за поспаланковците ми е чудно как се организират, като спят повече, кога си вършат работата и задълженията

?