Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои гривни против комари са ефективни?

11 Юли 2017, 11:36

Миналото лято бях взела едни с пълнители, много ефикасни, но разбрах, че вече ги няма, тази година търсих и нямаше. Наистина вършиха работа. Веднъж улучихме на една от тези силиконовите с пълнителя отгоре, имаше ефект, но пък на следващата година пак такава гривна изобщо не предпазваше.

11 Юли 2017, 14:30

Не вършат работа гривните, по-добре лепенки или спрей. Има таквиа на бочко подходящи за 0+

11 Юли 2017, 14:53

За първи път чувам за такива гривни.

11 Юли 2017, 15:16

nefertiti написа:За първи път чувам за такива гривни.

https://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B ... 86%D0%B0-s Най-често са такива, поставя се на ръката за около месец пази от комари.

12 Юли 2017, 09:27

https://apteka.framar.bg/30021421/%D0%B ... 1%80%D0%B8 Такава взех тази година, мн ого съм доволна,а ромата е от цялата гривна. При големи деца не знам дали успява гривната да 'Покрие' цялото тяло и да го защитава.

12 Юли 2017, 11:32

Аз съм си вземала за една планина, беше кожена, за 6-7 лева. Нито веднъж не ме ухапа нито една гад, по кракта обаче се мазах с Брос за комари и кърлежи.

18 Юли 2017, 10:59

Гривните и аз съм се убедила, че не са много ефикасни, може би защото се концентрират на едно място, докато разни спрейчета и кремове покриват цялото тяло. Но пак е добре да се носи гривна, аз вземам всяко лято на децата, малко или много предпазват. Важното е после да се съхранява в торбичка, за да не губи аромата си.

06 Яну 2018, 13:33

Тази година купих обикновена гривна на сина ми и бях много доволна. Но не и най-евтините, гледай да е среден клас. Всички вършат работа, ако се подменят достатъчно често. А за да са ефикасни на 2 седмици трябва да се купува нова.

Re: Ефективни ли са силиконовите гривни против комари?

15 Ное 2018, 12:14

Тази година бях доволна, не са ме хапали. Миналата обаче въобще не помогнаха. Явно пак си има ментета и качествени...Тазгодишната беше и по-скъпа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3