Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как успявате да събирате лесно и компактно багажа си?

18 Дек 2015, 16:54

Е, аз нямам куфар за евакуация, не мисля, че е необходимо, макар че с тея баженски вълни скоро можем и ние да сме такива.

18 Дек 2015, 17:22

Прекали ли сте с телевизията и новините, само не ми казвайте, че не гледате телевизия... аз като не се интересувам ми е много по-лесно да съществувам и без да си събирам багаж за края на света!

10 Яну 2016, 09:02

BeenieGal написа:Прекали ли сте с телевизията и новините, само не ми казвайте, че не гледате телевизия... аз като не се интересувам ми е много по-лесно да съществувам и без да си събирам багаж за края на света!
Aми както искаш съществувай, можеш ли на всяка дума да се заяждаш?

11 Яну 2016, 15:29

Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)

09 Фев 2016, 11:28

Моят багаж е лесен, но тръгна ли да събирам на детето става дълга и широка.

09 Фев 2016, 11:40

Jully написа:Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)

Вчера гледах подобно, но с детски дрешки: https://www.facebook.com/detiroditeli/v ... 746614723/

09 Фев 2016, 12:50

Много е хитро това обаче. Харесва ми идеята и бих го пробвала. :mrgreen:

19 Апр 2016, 11:40

Anka написа:
Jully написа:Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)

Вчера гледах подобно, но с детски дрешки: https://www.facebook.com/detiroditeli/v ... 746614723/

Да, само че аз гледах с големи, но принципа е същия. Наистина много готино. :) Единственото, което е малко неприятно е може би факта, че ластика на чорапите може да се разхлаби, не не фатално чак :)

27 Сеп 2016, 17:26

Успявам да събера всичко, макар и да не ползвам такива хитринки :smile: .

28 Сеп 2016, 14:03

Ако пътуваш с Wizz air няма как да не се научиш да правиш компактно събиране на багажа. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4