Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
18 Дек 2015, 16:54
Е, аз нямам куфар за евакуация, не мисля, че е необходимо, макар че с тея баженски вълни скоро можем и ние да сме такива.
18 Дек 2015, 17:22
Прекали ли сте с телевизията и новините, само не ми казвайте, че не гледате телевизия... аз като не се интересувам ми е много по-лесно да съществувам и без да си събирам багаж за края на света!
10 Яну 2016, 09:02
BeenieGal написа:Прекали ли сте с телевизията и новините, само не ми казвайте, че не гледате телевизия... аз като не се интересувам ми е много по-лесно да съществувам и без да си събирам багаж за края на света!
Aми както искаш съществувай, можеш ли на всяка дума да се заяждаш?
11 Яну 2016, 15:29
Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)
09 Фев 2016, 11:28
Моят багаж е лесен, но тръгна ли да събирам на детето става дълга и широка.
09 Фев 2016, 11:40
Jully написа:Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)
Вчера гледах подобно, но с детски дрешки:
https://www.facebook.com/detiroditeli/v ... 746614723/
09 Фев 2016, 12:50
Много е хитро това обаче. Харесва ми идеята и бих го пробвала.
19 Апр 2016, 11:40
Anka написа:Jully написа:Гледах страхотно видео, надявам се да успея да го намеря. Една мацка навиваше тениска, в която беше сложила някои от най-необходимите си неща - бельо, четка за зъби, а от двата края по 1 чорап, който стърчеше ;) Накрая зави всичко на компактно руло и защипа с чорапите. Останах впечатлена. :)
Вчера гледах подобно, но с детски дрешки:
https://www.facebook.com/detiroditeli/v ... 746614723/
Да, само че аз гледах с големи, но принципа е същия. Наистина много готино. :) Единственото, което е малко неприятно е може би факта, че ластика на чорапите може да се разхлаби, не не фатално чак :)
27 Сеп 2016, 17:26
Успявам да събера всичко, макар и да не ползвам такива хитринки

.
28 Сеп 2016, 14:03
Ако пътуваш с Wizz air няма как да не се научиш да правиш компактно събиране на багажа.