Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
24 Окт 2016, 20:13
Ако съм много стресирана, започва да ме боли глава и единствено отдалечаването от източника и отпускането на напрежението намаляват главоболието ми. Обикновено това става като се отпусна и си почивам и не мисля за глупостите, които са ми се случили.
24 Окт 2016, 23:36
Това е твоето "хапче" за решаване на проблема с главоболието, при друг е болкоуспокояващото, при трети е трето и така всеки намира начин да реши проблема си.
25 Окт 2016, 11:04
Важното е как го решаваш проблема. Да, всеки си намира някакъв начин, който му върши работа, но не всеки път начинът е полезен или препоръчителен. Или пък ако чуе за друг, той може да се окаже по-добър от вече познатия.
26 Окт 2016, 13:27
Био доктор написа:Това е твоето "хапче" за решаване на проблема с главоболието, при друг е болкоуспокояващото, при трети е трето и така всеки намира начин да реши проблема си.
Вие убивате смисъла от всяка тема, да при всеки е различно, но този всеки е намерил своя начин, като е попитал, разбрал от някой и пробвал. При мен може да не проработи това, което казва един, но да подейства идеята на друг.
26 Окт 2016, 16:54
Kaya написа:Био доктор написа:Това е твоето "хапче" за решаване на проблема с главоболието, при друг е болкоуспокояващото, при трети е трето и така всеки намира начин да реши проблема си.
Вие убивате смисъла от всяка тема, да при всеки е различно, но този всеки е намерил своя начин, като е попитал, разбрал от някой и пробвал. При мен може да не проработи това, което казва един, но да подейства идеята на друг.
С проба-грешка не се облекчава главоболие, а се създава главоболие в такива случаи. За това всеки се стреми сам да открие причината за главоболието, ако не успее сам да потърси лекарска помощ и да открие своя проблем за главоболието.
27 Окт 2016, 10:43
Ако ме боли всеки ден глава, ще потърся лекар, но веднъж в месеца или по-рядко едва ли има защо да ходя. И тогава си прилагам моите начини за справяне с главоболието. Понеже не пия хапчета, или лягам да спя, или пия чай от лайка или джинджифил.