Най-бързите домашни сладки?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Най-бързите домашни сладки?

Мнениеот maminka » 25 Юли 2014, 15:43

Опасявам се, че тези дни ще дойдат по някое време едни роднини на мъжа ми и трябва да съм подготвена с рецепти за мързи манджи. За основните сам и ясни, но десерта трябва също да е от най-бързите, например домашни сладки.

Децата и без това ги обичат такива пипкави неща да им правя, но на мен ми трябва самото тесто за оформянето им да става бързо, другото лесна работа. :)
Каква е рецептата ви за най-бързите домашни сладки, които можете да правите?
maminka

Re: Най-бързите домашни сладки?

Мнениеот MerryPop » 25 Юли 2014, 15:48

Това ми е рецептата за най-бързите домашни сладки, хубавото им е, че стават разнообразни, защото можеш да ги слепиш с каквото искаш, аз например слагам течен шоколад, разбира се, децата не си падат много по конфитюрите!
MerryPop

Мнениеот Andrey » 02 Дек 2014, 15:04

Е за сладки не знам, но знам рецепта за сладкиш, който става за 30 минути с печенето :)) Обаче тези от линка в предишния пост изглеждат много съблазнителни :)
Аватар
Andrey

Мнениеот borkova » 02 Дек 2014, 17:47

Аз харесвам тези с овесени ядки, отново стават много бързо, понеже не им трябва да се точат, месят и режат. Слагам чаена чаша ио половина овесени ядки, 2 яйца, малко кис. мляко със сода, малко мазнинка, брашно колкото поеме, тука вече ако ти е на сърце може да добавиш и стафиди или орехчета, сместа става полутечна, затова я разсипвам с лъжица върху хартия за печене и мушкаш във фурната, след това най-хубавото е, че освен сладките, че са бързи и тавите лесно се мият ;) ;)
borkova

Мнениеот S_Milenska » 03 Дек 2014, 13:20

Може да си направите домашни сладки без печене - само с бисквити, орехи и масло - разбивате всичко и оформяте топчета :)
Аватар
S_Milenska

Назад към Рецепти и полезни съвети