Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
24 Фев 2015, 15:10
Тази рецепта не е точно от най-традиционните за Корея, там си хапват кимчи :Р
26 Мар 2015, 12:56
Andrey написа:Доста хапват зеленчуци там корейците и в повечето случаи са сготвени на пръчки

)) Иначе и там си хапват доста люто, то май по целия свят ядат люто, а ние тук не си падаме по него.

наистина много кухни са характерни или с много люти ястия, или пък със сладки, а ние тук май си падаме повече по соленото
26 Мар 2015, 14:31
Корейските ястия са много готини, а супите им с нудълс изглеждат невероятно, готиното е, че и тук можем да си приготвим такива, само малко въображение ни трябва
21 Апр 2015, 20:33
Признавам си, че изглеждат много интересни и изкушаващи техните ястия!

Много далечни са от нашите представи за ядене и са толкова различни. Май само ние в България и тукашните балкански страни си хапваме толкова много тестени храни, май там не съм виждала да ядат баница
Тъй че ако предложите някоя рецепта ще съм ви благодарна.
21 Апр 2015, 21:21
Не знам вашия интерес към корейските храни от къде е дошъл, но аз лично се впечатлих от блудкавите им сериали.

Имам толкова любими актьори и филми, че нямаше как да не започна да точа зъби и лиги по Samsung S3 както и към техния кимбап, кимчи, рамьон и какво ли още не
22 Апр 2015, 16:13
Много големи глупости ядат там, то не са ориз, то не са кълнове, какво ли още не, не могат ли да се хранят нормално и традиционно?! Кому са нужни всичките тези лиготии?
22 Апр 2015, 16:33
Леля Живка написа:Много големи глупости ядат там, то не са ориз, то не са кълнове, какво ли още не, не могат ли да се хранят нормално и традиционно?! Кому са нужни всичките тези лиготии?
То и на тях може да им се струва нашата мусака като лигавщина виж колко много продукти има в нея! Но като цяло не е за всеки източната кухня, доста се различава от нашата, а когато не сме свикнали се съмнявам да влияе добре на тракта
24 Апр 2015, 07:12
Не е като да готвят гадни работи корейците, но е доста трудно да се сготви и да се намерят разни съставки, които са характерни за това.
24 Апр 2015, 09:19
Бях намерила в интернет един канал ли какво се води, където имаше купища видеа с корейски ястия, а и не само, някой чувал ли го е ?
24 Апр 2015, 11:28
Pipilota написа:Бях намерила в интернет един канал ли какво се води, където имаше купища видеа с корейски ястия, а и не само, някой чувал ли го е ?

не знам за видео, но аз преди няколко дни си намерих един сайт
http://allrecipes.com/ и има доста интересни неща вътре, а и кухнята не е само строгоопределена.