Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
23 Мар 2016, 14:21
Rali_hr написа:Мъжът ми взема някакви пасти от бензиностанциите и с тях почистваме фаровете. :)
Абе пробвайте с паста за зъби

излъскват се направо!
24 Фев 2017, 14:47
И с паста за зъби съм пробвал и с тея пасти от магазините, както съм и купувал някакви специални пасти скъпи, за цялото табло, за колата отвън и за фаровете. Всички вършат работа.
24 Фев 2017, 15:24
Общо взето всичко става, астига да не е сапунено. Аз моите не ги чистя де, в автомивката каквото направят, случвало ми се е по време на път да ги размазвам с мокра кърпа.

Но един познат им удряше по една плюнка и мажете с ръката и вика "а, можело да светят", убиваше ме!
24 Фев 2017, 16:02
Krum написа:Общо взето всичко става, астига да не е сапунено. Аз моите не ги чистя де, в автомивката каквото направят, случвало ми се е по време на път да ги размазвам с мокра кърпа.

Но един познат им удряше по една плюнка и мажете с ръката и вика "а, можело да светят", убиваше ме!

Явно може с всичко да се почистват фаровете на колата....
02 Мар 2017, 10:37
Цапат се фаровете, но чак пък от специално почистване да имат нужда

. Едно нормално миене на колата е достатъчно.
15 Мар 2017, 15:50
Е, не е така, искат по-специална грижа, особено ако колата се кара в мъглата да речем или в по-лошо време, а светлината е много важна и едно малко повече внимание на фаровете не пречи. А и на автомивката отделят внимание на вашите фарове.
15 Мар 2017, 16:21
И аз ги чистя и им отделям повече внимание, защото не всеки път ми се мие колата, но пък фаровете ги забърсвам и всичко е доволно. :)
16 Мар 2017, 20:54
Има си специална течност, която обезмаслява и чисти и съклата и фаровете. Редовно си държа по едно шише в колата. Отделно и крушките знам, че трябва да са по-хубави. От тях също зависи после да се вижда по-хубаво като светнат фаровете.
16 Мар 2017, 21:03
Ernestina написа:Има си специална течност, която обезмаслява и чисти и съклата и фаровете. Редовно си държа по едно шише в колата. Отделно и крушките знам, че трябва да са по-хубави. От тях също зависи после да се вижда по-хубаво като светнат фаровете.
кои крушки, онези дето вадят очи?
16 Мар 2017, 21:28
О не, питай :) Оказа се, че има хиляди разновидности, че и марки, че и типове... Очи вадят само онези, които са по 100 вата. Ама не е нужно да са толкова. Ако е хубва крушката 50-60 ватовите са идеални. И интересното е, че наистина има разлика после в това как светят различните видове. Аз съм се научила вече даже сама да си ги купувам по име.