Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Как чистите фаровете на колата си?

01 Авг 2014, 10:54

Тези дни ще тръгваме на море с приятели. Обаче фаровете ми не са чистени от миналото лято или от по-миналото, когато един приятел пожела да свърши тая работа :oops: а и като гледам какви инциденти стават, предпочитам да се подсигуря от всякъде, включително и с фаровете.

Само с вода и сапун не се получава или ако се получава иска доста търкане, предполагам, че много ще ми се смеете, ама предпочитам да е така, от колкото да си карам с мръсните фарове :lol: - казвайте с какъв препарат да ги чистя, има ли някакви специални за фарове или става и с подръчни средства?

Re: Как чистите фаровете на колата си?

01 Авг 2014, 10:59

Няма да е лошо и аз да свърша тази работа, ами става с полираща паста и водна шкурка, ако не намериш шкурка, може и с полираща гъба

01 Авг 2014, 11:13

бях чела, че става с лакочистител или разредител и микрофибърна кърпа... ама не съм опитвала този вариант

15 Окт 2014, 13:07

Аз чесно казано никак не ги чистя!

23 Яну 2015, 16:16

СЛед като минат автомивка съм си взела и аз една паста от бензиностанцията и с нея почиставам :)

23 Яну 2015, 16:52

Аз съм чувала, че става с паста за зъби и се почистват много добре! :idea:

23 Яну 2015, 21:30

S_Milenska написа:Аз съм чувала, че става с паста за зъби и се почистват много добре! :idea:

Моят мъж също ги чисти с паста за зъби и стават много чисти и лъскави :)

06 Мар 2015, 13:37

Мъжът ми взема някакви пасти от бензиностанциите и с тях почистваме фаровете. :)

09 Мар 2015, 20:37

Не ги чистя, на автомивката нали ги мият, като я карам. Не ми се е видяло досега тъмно на колата. :roll:

15 Мар 2016, 11:47

Rali_hr написа:Мъжът ми взема някакви пасти от бензиностанциите и с тях почистваме фаровете. :)

И ние ползваме подобна паста, много добре измиват и веднага се усеща разликата, особено ако е било по-кално и дъждовно напоследък.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3