Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот
13 Дек 2014, 10:58
Burborino написа:Не става мазно.

Аз слагам на 1 авокадо 1 с.л. тахан и става като овкусител един вид. не е натрапчиво. Не е и мазно

Мммм звучи повече от прекрасно, мм ако трябва да предложа някакъв вид пастет с авокадо, бих се спряла само и единствено на гуакамолето, някак има съвършен вкус, да не говорим ако се подложи филийка препечен хляб, но и този вариант бих опитала!
13 Дек 2014, 11:58
Mamacita написа:Burborino написа:Не става мазно.

Аз слагам на 1 авокадо 1 с.л. тахан и става като овкусител един вид. не е натрапчиво. Не е и мазно

Мммм звучи повече от прекрасно, мм ако трябва да предложа някакъв вид пастет с авокадо, бих се спряла само и единствено на гуакамолето, някак има съвършен вкус, да не говорим ако се подложи филийка препечен хляб, но и този вариант бих опитала!

Как се прави това гуакамоле, у нас точно се разхожда едно авокадо и чака да падне в жертва
19 Дек 2014, 12:02
Е то зависи от името, може да си направим и пастет от патладжани
19 Дек 2014, 14:24
аз ви предлагам другия път снимка да приложите към рецептите, че така само си представям разни вкусотии върху препеечни филийки; )
21 Дек 2014, 18:39
Не съм опитвала никога, но пък може и да пробвам..
09 Яну 2015, 11:26
Вчера си направих много готин пастет - масло.

) Масло, червени чушки, чесън, магданоз и малко извара, всичко мина през блендера и стана страхотно!
12 Яну 2015, 13:10
Не съм си правила особено различни такива вегетариански пастети, но мисля да пробвам някои варианти
28 Апр 2017, 10:33
Kaya написа:Вчера си направих много готин пастет - масло. :)) Масло, червени чушки, чесън, магданоз и малко извара, всичко мина през блендера и стана страхотно! :)
Това, успява ли да се втвърди след това и да се използва по същия начин като маслото?Преди години продаваха различни масла с аромати.., това го наподобява.
17 Май 2017, 09:42
Не мисля, че има огромно разнообразие от вегетарианските. Направих скоро от извара, заквасена сметана и малко пресен чесън. Получи се вкусно, но пък миризливо. Добра комбинация беше с различни оризовки.