01 Авг 2014, 11:41
01 Авг 2014, 11:48
07 Авг 2014, 09:14
02 Дек 2014, 13:25
02 Дек 2014, 14:55
03 Дек 2014, 16:00
Burborino написа::arrow: авокадо + тахан + сол
хумуса би могъл да се хапва като пастет - пасирани нахут, тахан, чесън, лимонов сок, сол на вкус, зехтин
пастети от боб, леща
Има една гръцка салата, която ми е много любима, със сирене е и би могла да се използва също като пастет - сирене се намачква заедно със заквасена сметана и се добавя настъргана люта чушка и скилидка - две чесън. ако примерно лютата чушка е много люта слагам и настъргана вътрешността на обикновена зелена чушка за аромат.
03 Дек 2014, 16:12
04 Дек 2014, 09:48
13 Дек 2014, 10:26
13 Дек 2014, 10:53