Бирата полезна или вредна, как мислите?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Бирата полезна или вредна, как мислите?

Мнениеот николаев » 04 Авг 2014, 12:48

Направо те затрупват всевъзможни факти защо е полезна и защо е вредна бирата, апък си е факт, че е едно от любимите питиета на българина, само след ракията, може би :?

Казано честно бирата е едно от малкото неща, които ми помага след работния ден, направо да ми светне пред очите, чувствам се доста по-добре, а реално как влияе на тялото ни, от личен опит не мога да кажа...

Последното, което разбрах за бирата, че е по-добър антиоксидант и от динята, и от пъпеша, даже и от ябълките, и морковите :shock: как да не те застреля такова инфо :lol:
В крайна сметка, според вас, от опит или от познания за бирата - полезна или вредна е, как мислите?
николаев

Re: Бирата полезна или вредна, как мислите?

Мнениеот ramimni » 04 Авг 2014, 12:51

Правилно, за мене си пуснал темата в Хранене и здраве, аз като изпия една бира и не ми трябва да ям повече :D май като се замислиш едно нещо не може да е само полезно или само вредно, а и се сещаш, че е газирана, което пък никой не може да оспори, че е вредно ;)
ramimni

Мнениеот Sophia.G » 04 Авг 2014, 14:59

Бирата в умерени количества не е проблем, но голям проблем е мезето към нея. Тя отваря апетит и спомага на 100% усвояване на мезетата, които са често пържени - картофи, меса...Пийте без да мезите. :lol:
Sophia.G

Мнениеот lini_leni » 05 Авг 2014, 14:15

аз не мога така, мезето само ми разваля вкуса на бирата, най-добре си е чисто, а и нищо по-полезно от това! :lol:
lini_leni

Мнениеот Snejna » 05 Дек 2014, 14:48

lini_leni написа:аз не мога така, мезето само ми разваля вкуса на бирата, най-добре си е чисто, а и нищо по-полезно от това! :lol:

Аз също обичам да пия без да хапвам, а бирата ми е любимо питие. Повечето жени се правят, че не пият бира, за да им е хубава фигурата, не знаят какво губят :mrgreen:
Аватар
Snejna

Назад към Рецепти и полезни съвети