Смятате ли, че чудотворните антиракови рецепти, наистина помагат?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Смятате ли, че чудотворните антиракови рецепти, наистина помагат?

Мнениеот Alexandrina » 27 Яну 2015, 13:22

Коцева написа:
Alexandrina написа:Зависи какво разбираш под традиционна медицина. В азиатските държави например е съвсем нормално да се лекуват с билки. Специално при борба с рака даже използват екстракти от медицински гъби.

За съжаление не са добре проучени билките, които помагат при различните заболявания и по тази причина не са широко използвани, а всеки знае защо не са изследвани и проучени, все пак никой няма интерес от това! :idea:

Пак казвам, че конкретно за рак има много изследвания и е доказано, че медицинските гъби имат положителен ефект върху болните. И са широко използвани, даже и в България.
Alexandrina

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2015, 14:48

Александрина, кажи какви са тези медицински гъби и как изглеждат?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Alexandrina » 27 Яну 2015, 15:11

Ето така изглеждат, но всъщност мисля, че цели такива гъби не можеш да си купиш. Екстрактът им се използва в състава на лекарства или добавки и е доказано, че изключително много подсилват имунитета, от там помагат при борбата с рака и съдържат не знам си колко ценни вещества.
Като напишеш в гугъл "медицински гъби" и излиза много информация.
Прикачени файлове
rere.jpg
rere.jpg (52.57 KiB) Прегледано 324 пъти
Alexandrina

Мнениеот Mon_ton » 27 Яну 2015, 15:32

Ами интересно, след като има определение "расте като гъба" защо не я размножават тази гъба и да си ходим живи и здрави всички? :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Alexandrina » 27 Яну 2015, 15:45

Mon_ton написа:Ами интересно, след като има определение "расте като гъба" защо не я размножават тази гъба и да си ходим живи и здрави всички? :mrgreen:

Вероятно няма как по нашите географски ширини. Затова пък могат да се приемат добавки, които съдържат гъби и пак да сме здрави.
Alexandrina

Мнениеот Anka » 27 Яну 2015, 15:57

Аз пък не смятам, че могат да се свършват толкова много чудеса, но знам ли, дано да не му се налага на човек да пробва подобни рецепти. :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот silver933 » 28 Яну 2015, 12:31

Истината е, че се надявам наистина да помагат... все пак хората имат голяма нужда от надежда..
Аватар
silver933

Мнениеот Alexandrina » 28 Яну 2015, 12:44

Истината е, че чудеса не се случват и такива коварни болести не могат с едно щракване да се излекуват, но категорично може да се подпомогне лечението. За съжаление станах свидетел на развитието на такова заболяване на мой близък човек и мога категорично да твърдя, че ако не приемаше таблетки с медицински гъби, едва ли би издържала на целия ужас от химиотерапиите.
Alexandrina

Мнениеот S_Milenska » 28 Яну 2015, 14:17

Alexandrina, дано твоят близък вече е здрав!
не мога да кажа нищо за гъбите, сега за първи път разбирам от форума и се моля да не ми се налага да разбирам по-подробно!
Според мен тези заболявания са съпроводени и с голяма доза късмет, за съжаление. Не знам дали има някоя рецепта, която би помогнала. Скоро четох за супа, която излекувала някакъв руски писател от рак, дали е възможно?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Alexandrina » 29 Яну 2015, 12:58

Благодаря, S_Milenska , лечението е на финален етап и за сега всичко върви добре. Нещата са до късмет дотолкова, доколкото да хванеш болестта на време. Борбата с нея включва воля, търпение, сила, психическо , но най-вече физическо подсилване на организма с такива имуностимулатори, за които вече обясних.
Alexandrina

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар