04 Фев 2016, 14:33
Mon_ton написа:fairy написа:Ако прекалява със секси чупките, на мен лично ми става смешно. Наблюдавала съм, че и мъжете ги взимат на подбив
зависи какви са мъжете насреща има много, които обичат да им маниерничат насреща и се подлудяват от кеф да угаждат на такава жена
04 Фев 2016, 16:10
05 Фев 2016, 16:19
Snejna написа:Има има, особено около 40те, когато ги хване втория пубертет и им трябва само някоя 25 годишна да им завърти коса до тях и са готови - влюбени.
05 Фев 2016, 16:35
08 Фев 2016, 15:29
asdddwww написа:Еееееее, брао брао на мъжете пурбертета ше гледат.па жените през ден са у цикъл в пмс или след цикъл и то кво остава.. кой после е отблъскващия и завеяния..
![]()
![]()
09 Юни 2016, 12:10
irka написа:asdddwww написа:Еееееее, брао брао на мъжете пурбертета ше гледат.па жените през ден са у цикъл в пмс или след цикъл и то кво остава.. кой после е отблъскващия и завеяния..
![]()
![]()
Не знам някоя жена да иска да привлича точно когато е в менструация
09 Юни 2016, 12:32
09 Юни 2016, 14:46
PasDeDeux написа:Когато една жена се прави на това, което не е, мисля, че тогава много бързо омръзва на мъжа и е по-вероятно да й бие шута. А и бързо се разбира кога има нещо гнило.
09 Юни 2016, 16:42
Alex_mor написа:irka написа:asdddwww написа:Еееееее, брао брао на мъжете пурбертета ше гледат.па жените през ден са у цикъл в пмс или след цикъл и то кво остава.. кой после е отблъскващия и завеяния..
![]()
![]()
Не знам някоя жена да иска да привлича точно когато е в менструация
Има има, доста блъдимери жени има.![]()
А и мъже, които си падат по това има.. :)
Мен ме отблъскват когато са прекалили с терапиите си или когато се съберат много на едно място да си говорят за различни процедури.
09 Юни 2016, 17:08