Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сезонният лек срещу махмурлук!

08 Апр 2015, 11:33

Filipa написа:Вода с мед и лимон. Медът дава малко повече енергия, лимонът действа освежаващо! ;)

Вярно ли ще действа, аз си мисля, че спасение от истинския голям махмурлук няма :))

08 Апр 2015, 11:40

S_Milenska написа:
Filipa написа:Вода с мед и лимон. Медът дава малко повече енергия, лимонът действа освежаващо! ;)

Вярно ли ще действа, аз си мисля, че спасение от истинския голям махмурлук няма :))

Има! Казва се ВЪЗДЪРЖАНИЕ! :D

08 Апр 2015, 11:47

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: За въздържанието трябва да се мисли преди да се напием като талпи! :lol: :lol: :lol: :lol:

15 Апр 2015, 10:43

По по-малко хора! :mrgreen: Не е много лесно това, но се налага да се мисли от по-рано, а не като опре ножа до кокала ;)

29 Дек 2015, 17:18

Krum написа:По по-малко хора! :mrgreen: Не е много лесно това, но се налага да се мисли от по-рано, а не като опре ножа до кокала ;)

Абе айде сега, все едно на НГ ти ще си трезвеник и ще раздаваш правда, а може и морал да чете, знае ли се... какво ми говориш :grin: :grin:

20 Яну 2016, 15:37

Mauritius написа:
Krum написа:По по-малко хора! :mrgreen: Не е много лесно това, но се налага да се мисли от по-рано, а не като опре ножа до кокала ;)

Абе айде сега, все едно на НГ ти ще си трезвеник и ще раздаваш правда, а може и морал да чете, знае ли се... какво ми говориш :grin: :grin:

НЕ съм близвал на НГ :) само пих! :cheers: :drinkingbuddies: Но често да ти кажа имах малко капка разум останала и преди да стане мнооого лошо реших, че е време да се оттегля в усамотение. :whiteflying:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2