18 Авг 2014, 15:29
18 Авг 2014, 15:40
20 Авг 2014, 14:57
24 Авг 2014, 19:29
25 Авг 2014, 12:16
agro написа:Нашият вариянт за домашно приготвени бонбони:
от: http://bgshop.in/content/7-domashni-bonboni-rafaelo
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
60 ГР. НИШЕСТЕ ВАНИЛИЯ
¾ Ч.Ч. ЗАХАР
400 МЛ. КОКОСОВО МЛЯКО
120 ГР. КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ
200 ГР. БАДЕМИ
4 БР. ВАНИЛЕНА ЗАХАР
ПРИГОТВЯНЕ:
КОКОСОВОТО МЛЯКО И 200 МЛ. ВОДА СЕ ЗАГРЯВАТ, И КОГАТО ТЕЧНОСТТА ЗАВРИ СЕ ПРИБАВЯ ЗАХАРТА. НИШЕСТЕТО СЕ РАЗТВАРЯ В 100 МЛ. ВОДА, ХУБАВО СЕ РАЗБЪРКВА И НА ТЪНКА СТРУЯ СЕ ДОБАВЯ КЪМ КОКОСОВОТО МЛЯКО. ПРИБАВЯ СЕ ВАНИЛЕНАТА ЗАХАР И 60 – 70 ГР. КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ. РАЗБЪРКВА СЕ 2 – 3 МИНУТИ И СЕ ОТСТРАНЯВА ОТ КОТЛОНА. ТОПЛАТА СМЕС СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ В ПОДХОДЯЩИ ФОРМИЧКИ. ИЗПОЛЗВАХ ФОРМИЧКА ЗА МИНИ МЪФИНИ. КОЛИЧЕСТВОТО КРЕМ Е ЗА 24 БРОЯ. ВЪВ ВСЯКА ХАПЧИЦА СЕ СЛАГАТ 2 БАДЕМА. БАДЕМИТЕ МОЖЕ ДА СА СУРОВИ ИЛИ ПЕЧЕНИ, КАТО ПО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ НАКИСНАТ В ГОРЕЩА ВОДА И ДА СЕ ОБЕЛЯТ. СЛЕД КАТО КРЕМА СЕ ОХЛАДИ, ФОРМИЧКАТА СЕ ПРИБИРА В ХЛАДИЛНИК И СЕ ОСТАВЯ ДА ПРЕСТОЙ НЯКОЛКО ЧАСА, А НАЙ – ДОБРЕ ЦЯЛА НОЩ. БОНБОНИТЕ СЕ ИЗВАЖДАТ ОТ ФОРМИЧКИТЕ И С МОКРИ РЪЦЕ СЕ ДООФОРМЯТ КАТО ТОПЧЕТА, КОИТО СЕ ОВАЛВАТ В КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ. ОСТАВЯТ СЕ ДА СЕ ОХЛАДЯТ ЗА ОКОЛО ЧАС В ХЛАДИЛНИК И СА ГОТОВИ ЗА КОНСУМАЦИЯ.
29 Сеп 2014, 10:10
lussy написа:agro написа:Нашият вариянт за домашно приготвени бонбони:
от: http://bgshop.in/content/7-domashni-bonboni-rafaelo
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
60 ГР. НИШЕСТЕ ВАНИЛИЯ
¾ Ч.Ч. ЗАХАР
400 МЛ. КОКОСОВО МЛЯКО
120 ГР. КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ
200 ГР. БАДЕМИ
4 БР. ВАНИЛЕНА ЗАХАР
ПРИГОТВЯНЕ:
КОКОСОВОТО МЛЯКО И 200 МЛ. ВОДА СЕ ЗАГРЯВАТ, И КОГАТО ТЕЧНОСТТА ЗАВРИ СЕ ПРИБАВЯ ЗАХАРТА. НИШЕСТЕТО СЕ РАЗТВАРЯ В 100 МЛ. ВОДА, ХУБАВО СЕ РАЗБЪРКВА И НА ТЪНКА СТРУЯ СЕ ДОБАВЯ КЪМ КОКОСОВОТО МЛЯКО. ПРИБАВЯ СЕ ВАНИЛЕНАТА ЗАХАР И 60 – 70 ГР. КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ. РАЗБЪРКВА СЕ 2 – 3 МИНУТИ И СЕ ОТСТРАНЯВА ОТ КОТЛОНА. ТОПЛАТА СМЕС СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ В ПОДХОДЯЩИ ФОРМИЧКИ. ИЗПОЛЗВАХ ФОРМИЧКА ЗА МИНИ МЪФИНИ. КОЛИЧЕСТВОТО КРЕМ Е ЗА 24 БРОЯ. ВЪВ ВСЯКА ХАПЧИЦА СЕ СЛАГАТ 2 БАДЕМА. БАДЕМИТЕ МОЖЕ ДА СА СУРОВИ ИЛИ ПЕЧЕНИ, КАТО ПО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ НАКИСНАТ В ГОРЕЩА ВОДА И ДА СЕ ОБЕЛЯТ. СЛЕД КАТО КРЕМА СЕ ОХЛАДИ, ФОРМИЧКАТА СЕ ПРИБИРА В ХЛАДИЛНИК И СЕ ОСТАВЯ ДА ПРЕСТОЙ НЯКОЛКО ЧАСА, А НАЙ – ДОБРЕ ЦЯЛА НОЩ. БОНБОНИТЕ СЕ ИЗВАЖДАТ ОТ ФОРМИЧКИТЕ И С МОКРИ РЪЦЕ СЕ ДООФОРМЯТ КАТО ТОПЧЕТА, КОИТО СЕ ОВАЛВАТ В КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ. ОСТАВЯТ СЕ ДА СЕ ОХЛАДЯТ ЗА ОКОЛО ЧАС В ХЛАДИЛНИК И СА ГОТОВИ ЗА КОНСУМАЦИЯ.
Наистина звучат адски добре, но дали може кокосовото мляко да се замести с краве, понеже в нашия град рядко се среща, а ако го има то е на безумна цена?!
27 Ное 2014, 10:23
03 Дек 2014, 13:29
29 Дек 2014, 13:28
28 Яну 2015, 14:58