Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: С какво премахвате петната от дрехите без силни препарати?

14 Яну 2015, 16:24

Аз също слагам сол върху дрехите си, но веднага след като се е получило петното.

09 Юли 2015, 12:15

Anka написа:Аз също слагам сол върху дрехите си, но веднага след като се е получило петното.

Ефиаксно ли е, за мен е повече мит това със солта.

09 Юли 2015, 13:10

Malina написа:
Anka написа:Аз също слагам сол върху дрехите си, но веднага след като се е получило петното.

Зависи колко е май и от какво е :idea:

09 Юли 2015, 13:20

franky написа:
Malina написа:

Зависи колко е май и от какво е :idea:

Ефикасно е ако е мазно петното, вчера се покапах със салата и солта помогна, за червено вино съм чувала, че трябва ведна га да се залее с бяло.

10 Юли 2015, 09:46

Интересно, да неутрализираш червеното вино с бяло вино! Не съм пробвала и не знам, но звучи добре. :) Аз лично ако накапя нещо с мазно, при първа възможност го пера с обезмаслител или веро преди да го сложа е пералнята. :)

13 Юли 2015, 11:43

Пробвали ли сте с паста за зъби да търкате, на мен ми се вижда доста ефикасно, като се има предвид колко е избелваща, а и все пак не е вредна, все пак зъби мием с нея. :mrgreen:

11 Авг 2015, 09:56

Kaya написа:Пробвали ли сте с паста за зъби да търкате, на мен ми се вижда доста ефикасно, като се има предвид колко е избелваща, а и все пак не е вредна, все пак зъби мием с нея. :mrgreen:

Звучи интересно, не знам обаче далии до колко би имало ефект, дали няма да стане твърде бяло петно?

17 Авг 2015, 17:08

Ваня Стойчева написа:
Kaya написа:Пробвали ли сте с паста за зъби да търкате, на мен ми се вижда доста ефикасно, като се има предвид колко е избелваща, а и все пак не е вредна, все пак зъби мием с нея. :mrgreen:

Звучи интересно, не знам обаче далии до колко би имало ефект, дали няма да стане твърде бяло петно?

Такива експерименти правя обикновено на стари дрехи, а след това изпробвам върху по-ценните :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2