15 Апр 2016, 12:13
Mon_ton написа:klara написа:Печените чушки са ми любими и често си ги приготвям на фурна с кашкавал и сирене. Слагам отдолу на тавата печените чушки, върху тях сирене и кашкавал, пак чушки и така нататък. Накрая заливам с разбито яйце и прясно мляко, подправки, слагам малко масло и запичам.
оф, звучи толкова добре, жалко че е адски нездравословна комбинация, но си представям вкуса, сигурно е божествен :)
18 Апр 2016, 14:05
10 Май 2016, 15:41
10 Май 2016, 16:26
Локумът написа:За днес съм се нагласил да ям пържени печени чушки, много са яки, факт. Но пък скоро опитах чушки направени на пастет и бяха супер странни, но не бих казал лоши.
11 Май 2016, 13:20
11 Май 2016, 14:26
Andrey написа:Къде останаха любимите на всички чушки, пълнени с кайма и ориз и в добавка с бял сос? Айде сега кажете как правите белия сос, такова много ми се е преяло и искам да си направя, а жената не е чувала за подобни чушки.
11 Май 2016, 14:35
Andrey написа:Къде останаха любимите на всички чушки, пълнени с кайма и ориз и в добавка с бял сос? Айде сега кажете как правите белия сос, такова много ми се е преяло и искам да си направя, а жената не е чувала за подобни чушки.
13 Юни 2016, 17:38
13 Юни 2016, 21:09
renetka написа:Andrey, че вие не сте ли от отдавна заедно, че да не ти се е прияждало и по-рано, че да направиш, да и харесат и на нея
29 Юни 2016, 17:11
rabotnata pchela написа:renetka написа:Andrey, че вие не сте ли от отдавна заедно, че да не ти се е прияждало и по-рано, че да направиш, да и харесат и на нея
А, ти ако знаеш, аз за тея чушки чух около 3 години след като бях с мъжа ми, както и за кюфтета с бял сос, макар че за тях имах някакви бегли представи от преди време, но виж чушка със сос не го бях чувала това. Вече от 8 години сме заедно и веднъж съм опитвала, сега аз съм им фен, той не ще.