Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
05 Яну 2015, 17:26
За мен най-важното е домата в салатата да не е белен!
05 Яну 2015, 18:28
mix_twix написа:За мен най-важното е домата в салатата да не е белен!

Аз също не обичам белени домати, прилича ми на маднжа сготвено, а не на салата.
07 Яну 2015, 18:18
Никакви тайни май няма освен във формата и размера на рязането на зеленчуците и това които трябва да бъдат накъсани, кои настъргани. А за мен най-вкусни са салатите с лимон
27 Яну 2015, 16:42
Сега ползвам керамичен нож и наистина вкуса на салатите е по-различен, не се окисляват зеленчуците и са още по-свежи
27 Яну 2015, 17:47
Elica написа:Сега ползвам керамичен нож и наистина вкуса на салатите е по-различен, не се окисляват зеленчуците и са още по-свежи

Наистина ли се усеща разлика, все съм си мислил, че това са алабализми?
29 Яну 2015, 11:16
Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията
01 Сеп 2015, 13:26
Локумът написа:Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията

И аз съм на това мнение, салата без ракия не е салата просто, това допълва вкуса
28 Сеп 2015, 12:17
Slavena написа:Локумът написа:Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията

И аз съм на това мнение, салата без ракия не е салата просто, това допълва вкуса

Много пиете вие бе!

Ние у нас не сме такива, на салатата харесвам сосовете

напоследък сме на тема кисело мляко с горчица, става страхотно :П)
29 Сеп 2015, 12:45
Lollipop написа:Slavena написа:Локумът написа:Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията

Много пиете вие бе!

Ние у нас не сме такива, на салатата харесвам сосовете

напоследък сме на тема кисело мляко с горчица, става страхотно :П)
Ооо напълно съгласна съм, а и сякаш това отива на всичко, може да се добави и съвсем малко сметана или майонеза с лимон за уплътняване на вкуса на дресинга
29 Сеп 2015, 13:11
С майонеза малко става добре, но не е толкова диетично, затова пък се слага по малко

горчицата върши доста работа при дресингите