Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Тънкости при приготвянето на наистина вкусни салати – можете ли да допълните?

05 Яну 2015, 17:26

За мен най-важното е домата в салатата да не е белен! :roll:

Re: Тънкости при приготвянето на наистина вкусни салати – можете ли да допълните?

05 Яну 2015, 18:28

mix_twix написа:За мен най-важното е домата в салатата да не е белен! :roll:

Аз също не обичам белени домати, прилича ми на маднжа сготвено, а не на салата.

07 Яну 2015, 18:18

Никакви тайни май няма освен във формата и размера на рязането на зеленчуците и това които трябва да бъдат накъсани, кои настъргани. А за мен най-вкусни са салатите с лимон :)

27 Яну 2015, 16:42

Сега ползвам керамичен нож и наистина вкуса на салатите е по-различен, не се окисляват зеленчуците и са още по-свежи :)

27 Яну 2015, 17:47

Elica написа:Сега ползвам керамичен нож и наистина вкуса на салатите е по-различен, не се окисляват зеленчуците и са още по-свежи :)

Наистина ли се усеща разлика, все съм си мислил, че това са алабализми? :shock:

29 Яну 2015, 11:16

Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията ;)

01 Сеп 2015, 13:26

Локумът написа:Обикновено на салатата най-много ѝ харесвам ракията ;)

И аз съм на това мнение, салата без ракия не е салата просто, това допълва вкуса ;)

28 Сеп 2015, 12:17

Slavena написа:

И аз съм на това мнение, салата без ракия не е салата просто, това допълва вкуса ;)

Много пиете вие бе! :) Ние у нас не сме такива, на салатата харесвам сосовете :) напоследък сме на тема кисело мляко с горчица, става страхотно :П)

29 Сеп 2015, 12:45

Lollipop написа:
Slavena написа:

Много пиете вие бе! :) Ние у нас не сме такива, на салатата харесвам сосовете :) напоследък сме на тема кисело мляко с горчица, става страхотно :П)

Ооо напълно съгласна съм, а и сякаш това отива на всичко, може да се добави и съвсем малко сметана или майонеза с лимон за уплътняване на вкуса на дресинга :idea:

29 Сеп 2015, 13:11

С майонеза малко става добре, но не е толкова диетично, затова пък се слага по малко :) горчицата върши доста работа при дресингите :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3