Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
29 Авг 2018, 16:38
Привет, момичета. Искам да попитам какво ви е мнението за тази процедура- мезоконци? Някой правил ли си е и къде. Споделете впечатления , моля.
29 Авг 2018, 16:59
Преждевременното остаряване застига онези без чувство за хумор.. най-вече. или онези, които живеят в света на каръците. Останалите сме си млади
29 Авг 2018, 17:37
Dipsy написа:Преждевременното остаряване застига онези без чувство за хумор.. най-вече. или онези, които живеят в света на каръците. Останалите сме си млади

Казваш, смехът ще ни спаси, а? Ама аз от много смях, освен с добро настроение и с доста бръчки се сдобих. И благодарение на ботокса и хиалурона ги прикрих. И да ти кажа, не се чувствам карък, а добре изглеждаща жена за възрастта си.
annamaria, предпочитам мезотерапията пред мезоконците.
30 Авг 2018, 13:03
Аз имам нужда от савти в тази насока, вярно още съм на 24, но искам от сега да потдържам кожата. Насочетеме към нещо за моите години.

ако може
30 Авг 2018, 14:20
boni bonboni написа:Аз имам нужда от савти в тази насока, вярно още съм на 24, но искам от сега да потдържам кожата. Насочетеме към нещо за моите години.

ако може

Доста си млада за хиалурон и други опъващи средства. На твоята възраст най-важни са подръжащите терапии- почистване на лицето, пилинг, подхранващи процедури. Не съм сигурна дали при теб може да се прилагат мезотерапии, но може би другите съфорумци ще кажат.
30 Авг 2018, 17:31
boni bonboni написа:Аз имам нужда от савти в тази насока, вярно още съм на 24, но искам от сега да потдържам кожата. Насочетеме към нещо за моите години.

ако може

На твоите години, ако нямаш проблемна кожа или акне, почистващи терапии са напълно достатъчни. Използвай добра слънцезащита и зимата. Слънцето загрубява и състарява кожата.
31 Авг 2018, 14:56
Минем ли 30+ вече сериозно можем да започнем с апаратните козметични процедури или варианта хиалурон/ботокс. До 30 кожата може и да се подържа с кремове, но след това вече признаците на стареена стават доста явни.
31 Авг 2018, 15:07
За всяка възраст има подходящи терапии и процедури за кожата. Обаче трябва да са съобразени с индивидуалните ни нужди и типа кожа. За съжаление след 30-те, козметиката вече не е достатъчна. Тогава си трябват комплексни грижи.
07 Сеп 2018, 16:34
Ето една много добра процедура, която е за всеки тип кожа:
https://www.facebook.com/drkaliasheva/p ... =3&theater
10 Сеп 2018, 15:01
Искам да ви попитам понеже прочетох за мезотерапиите, че са няколко вида, коя има по-голям ефект- хиалуронова или колагенова?