Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
17 Юни 2016, 15:24
Не знам само кремове и процедури, но нещо, което най-много пренебрегваме е слънцезащитата! В желанието си да имаме хубав тен, хич не мислим, че вредим на кожата на лицето целогодишно. Слънцезащитни кремове трябва да се ползват ежедневно и това сваля поне 5 годинки набързо, без излишни процедури.
17 Юни 2016, 15:47
Цигарите и алкохолът също много състаряват, така че се ориентирайте да приключвате с тях, ако не сте приключили вече

.
20 Юни 2016, 12:17
Слънцезащитните обезателно. Но сгафиш ли веднъж, да пропускаш, когато е трябвало да слагаш упорито, като същевременно не взимаш никакви други мерки за поддръжка и айде - изтощена кожа, суха, вяла, без тонус. А като добавим и естествените промени с годините ...
22 Юни 2016, 16:01
Излишното и постоянно сбърчване на челото, веждите или очите много бързо прави бръчките. Аз от време на време се улавям, че го правя.
23 Юни 2016, 10:31
Така е, особено сега когато грее слънце и човек все присвива очи. А тази зона около очите е толкова деликатна. Реално тя иска най-много грижи да се полагат от рано.
23 Юни 2016, 10:51
pravilno написа:Излишното и постоянно сбърчване на челото, веждите или очите много бързо прави бръчките. Аз от време на време се улавям, че го правя.
Особено ако се взираш и пред компютър. :)
Имам приятелка, която има отсега пачи крак, а е на 30 години. При нея е в следствие на много смях.

Това не е ли сладко?!
24 Юни 2016, 10:33
Определено е по-добре да са ти бръчките от много смях, отколкото от мръщене

. А и смехът прави човека млад
24 Юни 2016, 11:00
Rali_hr написа:pravilno написа:Излишното и постоянно сбърчване на челото, веждите или очите много бързо прави бръчките. Аз от време на време се улавям, че го правя.
Особено ако се взираш и пред компютър. :)
Имам приятелка, която има отсега пачи крак, а е на 30 години. При нея е в следствие на много смях.

Това не е ли сладко?!
Сладко е, но все са си бръчки, което вече е неприятно. Има много жени, които дори избягват усмихването, за да се предпазят от бръчки, но това вече ем ного крайно.
24 Юни 2016, 17:26
От смях, от мръщене все не си харесвам бръчките, а най ме дразнят над горната устна, появиха ми се след раждането.
27 Юни 2016, 09:23
Lisandra написа:От смях, от мръщене все не си харесвам бръчките, а най ме дразнят над горната устна, появиха ми се след раждането.
Странно, каква е връзката между раждането и бръчките над горната устна

? Да не се вглеждаш прекалено

? То ще е от много усмивки към бебето.