Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
15 Май 2017, 11:27
Ако е сложен както трябва ботокса, си има мимика, не си като мумия. Ама затова се ходи при професионалист.
Апаратните процедури са разнообразни, като се избират спрямо нуждите на всеки.
Аз се подложих на Хайфу и пълния ефект се разгръща сега, изключително съм доволна.
15 Май 2017, 14:03
Е да разбира се, че най-важно е кой ти прави процедурата. Трябва да е опитен специалист и да можеш да му се довериш. И да знае точно какво искаш да постигнеш, че после да няма разочарования.. С ботокс се постигат страхотни резултати при бръчките на челото.
15 Май 2017, 15:57
Не бих се оставила на козметичка за някаква такава важна процедура. Но и дерматолозите, всички ли правят козметични процедури?
22 Май 2017, 15:57
Ботокс, хиалурон и др. не са козметични процедури, а се използват в естетичната медицина, та аз, само на лекари и то с опит се доверявам.
26 Май 2017, 16:04
Да наистина не разбирам хора, които се доверят на който и да било..още повече , когато става дума за лицето. Много е опасно, не е шега работа. Лекарят си е лекар.
27 Май 2017, 09:11
Ми аз не се сещам в нашия град кой може да направи такива процедури и да е лекар,а не козметик. :) Наясно съм със София и Каляшева, при която ходите вие всички за всичко, но не става в случая.
31 Май 2017, 12:41
Pipilota, много жени идват в София за процедури, хем се разкрасяват, хем малко разнообразие, съчетават полезното с приятното. :)
31 Май 2017, 16:20
Не виждам нищо лошо жените от другите градове да идват в София за процедури. Имам много такива приятелки даже. По-добре е да пътуваш, за да отидеш при истински специалист, на който имаш доверие, отколкото да действаш "на сляпо" и да си рискуваш здравето.
02 Юни 2017, 15:47
За хубаво сис трува човек да отиде и до другия краи на българия за да си направи някаква процедура.
02 Юни 2017, 17:06
Съгласна съм с теб, а и пътуването е нещо приятно, носещо положителни емоции.