Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
20 Яну 2015, 13:46
Аз обожавам сладкото и още и още не мога да се отърва от тази ми страст, много трудно да се отуча от навика всеки ден да ям поне по 1 вафличка.
20 Яну 2015, 17:53
Като прибирам всичко сладко в хладилник/шкафове за да не са ми пред очите. И като ми се дояде нещо сладко ръфам морков или пия една чаша вода, че да ми се напълни корема
Хапвам сладко 1-2 пъти в седмицата
Не обичам иначе разни купени сладки неща(с изключение на шоколад и още 2-3 неща), та поне това не ме съблазнява.
20 Яну 2015, 18:09
само волята помага, пък и ако сте си купили вкъщи всичко сладко дето ви дойде на ум няма как да не ви съблазнява.
22 Яну 2015, 16:34
Според мен най-важното е да стоите далеч от тях, дори не ги купувайте, защото така винаги може да се изкушите. Аз имам други слабости, много обичам чипсове и подобни, вчера ходихме с приятеля ми да пазаруваме - взехме всичко по списък без изобщо да влизаме в редицата на тези изкушения..
22 Яну 2015, 17:23
Това е мисия невъзможна, всеки ден гледам да хапвам по нещо сладко, не мога без него
22 Яну 2015, 18:13
Slavena написа:Това е мисия невъзможна, всеки ден гледам да хапвам по нещо сладко, не мога без него

И с мен е така, но почнах да ям поне плодове, по-добре е от вафла..
23 Яну 2015, 10:02
Ако не си хапна всеки ден по нещо сладко няма как просто !:)
23 Яну 2015, 17:09
Добре, че не страдам от такъв проблем, мисля си, че е добре да имате полезни сладости, вместо вафла, лапнете лъжица мед
23 Яну 2015, 21:24
Ми не е много трудно, научете се да замествате рафинирата захар с натурални сладки неща - плодове, мед
06 Апр 2015, 16:59
Медът не върши ли работа?! Така или иначе си хапваш сладко, но поне е полезно.