Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Бихте ли си поставили новоизобретения имплант, който подобрява зрението?

27 Авг 2014, 10:46

Новоизобретеният имплант служи на хората, които имат т.нар. старческо зрение, не помня точното наименование на състоянието, но забелязвам, че при мен като че ли започна да се проявява към четирстата годишнина.

Да си отговоря на въпроса - аз лично не бих поставил подобен новоизобретен имлант за подобряване на зрението, понеже имам особени резерви, не зная, дали защото съм от старата генерация на невярващите или просто нещо ми подсказва, че не би било ок, но не бих!
img.jpg
img.jpg (11.19 KiB) Прегледано 979 пъти

Въпреки това, разбирам, че вече са започнали да прилагат импланта като метод за подобряване на зрението във Великобритания, като с това заместват лазерната операция. :?

Вие, бихте ли си поставили новоизобретения имплант, който би могъл да премахне очилата за четене?

Re: Бихте ли си поставили новоизобретения имплант, който подобрява зрението?

27 Авг 2014, 10:49

Естествено, че бих си сложила такъв имплант, никога не бях носила очила, но в един момент, когато ми се наложи да си сложа само, за да мога да виждам етикетите на това, което купувам, например, ми се стори адски неудобно и въпреки, че съм с тях от години, все още не мога да свикна!

25 Сеп 2014, 10:51

Може и да съм повлияна, но не бих си сложила имплант за нищо на света, назапад вече се агитират хората да поставят импланти на децата, за да се следи по-добре здравословното им състояние, но не вярвам на нищо толкова добронамерено! :|

13 Окт 2014, 14:05

Разбира се, с всяка година се появяват нови и нови изобретения, те са за улеснения на хората. Въпрос на личен избор дали се вярва или не, разбира се и на лични финанси. Аз самата бих си поставила, стига да гарантира подобрение на зрението и на близо и на далеч.

02 Дек 2014, 11:53

Да, ако се докаже, че е ефективен защо да не? Медицината се развива, все пак и преди не вярвам, че някой е щял с охота да се съгласи да носи лещи да речем :)
Добави отговор
Отиди на страница: